El president del Partit Popular català, Alejandro Fernández, s'ha comparat amb els presos polítics que estan sent jutjats a Madrid pel simple fet que ell "fa quatre anys" que es desperta a les sis del matí "per arribar a Barcelona des de Tarragona". 

Aquesta ha estat la reacció del dirigent unionista després de veure un fragment del programa Preguntes Freqüents de TV3 d'aquest dissabte on estava convidat l'advocat Jordi Pina. El lletrat explicava l'esgotament dels presos que cada dia s'han de despertar a les sis del matí per anar al Suprem. Pina explicava que aquests trasllats i el cansament dels polítics independentistes podrien ser elements per "permetre revisar la situació de presó provisional".

Ara bé, Alejandro Fernández no vol ser menys i assegura que ell també s'ha despertat aviat en moltes ocasions i ho ha fet sense "ploriquejar i sense demanar privilegis". És més, el pare del dirigent popular encara es despertava més aviat i tampoc es queixava.

Fernández no se'n pot avenir de la queixa de l'advocat dels presos: "Aixecar-se a les sis és tortura segons els separatistes... El que faltava". Segons el president del PP català és el mateix fer 94km per anar a treballar cada dia que anar de Soto del Real al Suprem amb una furgoneta sense finestres per atendre a jornades maratonianes de judici.