L'alcalde de Castellar del Vallès, el socialista Ignasi Giménez, ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra amenaces a través de les xarxes, després d'enviar una carta al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, criticant durament les càrregues policials durant l'1 d'octubre.

Després que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, titllés d'"intolerable l'assetjament" a la Policia i la Guàrdia Civil a Catalunya, aquest alcalde socialista li va replicar que "l'assetjament intolerable és el que està rebent la població civil" i va enviar una carta a Mariano Rajoy per demanar-li que dimiteixi per les càrregues policials de l'1-O.

En un missatge de Twitter, Giménez ha assegurat avui que ha presentat "una denúncia per amenaces, la primera des que soc alcalde". "Em continuareu trobant a peu de carrer a favor de la convivència", ha assenyalat. El regidor socialista ha adjuntat una captura de pantalla d'aquestes amenaces, en la qual un usuari retreu les seves crítiques a Pedro Sánchez i a les forces de seguretat de l'Estat i li llança insults com "miserable de merda i puto traïdor al seu partit i a Espanya", advertint finalment: "Espero que no tingui la sort de veure'l pel meu poble, perquè aquell dia... aquell dia". 

El missatge

El missatge complet del presumpte assetjador és el següent: "Perdoni'm vostè, però és un autèntic impresentable. Com té el valor de demanar el que demana al seu secretari general del seu partit. Quines proves té vostè per dir que la Policia Nacional o la Guàrdia Civil han massacrat o colpejat la població de Barcelona. Crec que vostè, mai de la vida, s'ha sabut informat.

En primer lloc, només hi va haver dos ferits i un mort i aquest mort ha estat un policia nacional. És vostè un mentider de merda. Tant de bo algun dia necessiti l'ajuda de la Policia Nacional o de la Guàrdia Civil perquè espero que aquest dia no rebi cap ajuda. És vostè un miserable de merda, i un puto traïdor al seu partit i a Espanya. Espero que no tingui la sort de veure'l pel meu poble, perquè aquell dia... aquell dia...".