Enfrontament i tensió entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el líder del Partit Popular català, Xavier García Albiol, en l'acte commemoratiu a les víctimes dels atemptats del 17-A a Cambrils aquest dissabte al matí. Instants abans de l'inici de l'acte, en coincidir, els dos líders no s'han donat la mà i han protagonitzat una discussió que ha centrat totes les mirades.

En les imatges es pot veure com el popular es dirigeix de manera reiterada al president. Tot i que en un primer moment Torra en fa cas omís, finalment es veu com li respon amb visible contundència. Quan acaba de parlar, el president abandona la conversa i deixa Albiol amb la paraula a la boca. El popular segueix parlant i replicant, malgrat que Torra ja li gira l'esquena.

Vídeo: ElHuffPost

Quim Torra no ha volgut entrar en la polèmica i, en una entrevista posterior a TV3, ha assegurat que "no era el moment". El president ha explicat que ha estat el popular qui l'ha interpel·lat i ha considerat que avui no era el dia adequat. "No tinc res a respondre al senyor García Albiol, que a més avui m'ha interpel·lat en un moment que no era el moment, era un moment de recolliment i de silenci", ha sentenciat.