La líder dels comuns, Jéssica Albiach, ha promès que no es reunirà amb Ciutadans, el PSC i el PP per abordar una solució a la imminent inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, després que ahir el líder de la formació taronja, Carlos Carrizosa, li enviés una carta convidant-la a una trobada a quatre​.

Des d'una roda de premsa celebrada al Parlament aquest dimarts, Albiach ha acusat Cs de fer "tripijocs" i "experiments" i d'estar "a la caça del focus mediàtic per no caure en la irrellevància política". En aquest sentit, ha acusat Carrizosa de no haver exercit com a cap de l'oposició en cap moment de la legislatura.

"No oblidem que darrere dels despropòsits d’Ayuso, que està practicant una segregació social a Madrid, està també Cs", ha instat. La solució per Albiach, doncs, passa perquè el president del Parlament, Roger Torrent, activi el rellotge "si es dona l'escenari que inhabiliten el president Torra"

Sánchez i els lloguers

Per altra banda, Albiach ha cridat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a "fer-se seva" la llei de regulació dels lloguers -la qual ha entrat avui en vigor. 

Preguntada sobre la possibilitat que el PSOE recorri la llei al Tribunal Constitucional, Albiach ha reconegut no tenir cap certesa sobre què passarà i ha tornat a animar el líder socialista no només a no fer-ho sinó a "estendre-la a tots els municipis de l’Estat que tinguin aquesta necessitat".