"El feixisme per sort no existeix a aquest país ni està permés". Això va declarar-ho Albert Rivera ahir, a La Sexta Noche. Va fer-ho després que fos preguntat sobre que li semblava que Tardà els hagués anomenat feixistes al Parlament.

Quan va ser preguntat sobre si definia a Vox com a partit d'extrema dreta, una pregunta que ja havia evitat de respondre en d'altres ocasions. Rivera es va tornar a inhibir tot escudant-se en l'afirmació que Ciudadanos no creu en l'esquema esquerra-dreta (el que ha qualificat de "vell anàlisi ideològic"). S'ha limitat a acceptar que Vox és un partit "conservador", i ha dit que a l'igual que Ciudadanos vol anar a les eleccions amb Macron, Vox vol anar amb Le Pen i el Front Nacional. "Està clar que no som el mateix", ha dit. Ha afegit que en cas que entrin al Parlament, "per les seves accions els coneixerem". I no ha negat ni tan sols la possibilitat d'arribar a acords amb el partit ultradretà: "Veurem què passa si Vox entra al parlament".

Respecte a la negativa del seu partit a sumar-se a la condemna del franquisme al Senat, ha apuntat que "Ja està bé de situar a la gent" en funció de com valora el franquisme. Ha afirmat, tot i això, que "qualsevol demòcrata ha de condemnar les dictadures", "totes les dictadures", ha especificat.