El candidat de Ciutadans a la Moncloa, Albert Rivera, ha advertit aquest dissabte des de Sevilla al director de TV3, Vicent Sanchis: "Busqui's un bon advocat, perquè nosaltres no l'indultarem, com Pedro Sánchez".

Així ho ha afirmat en un acte electoral celebrat al Moll de la Sal de la capital andalusa i que la cadena pública catalana estava gravant per a emetre'l aquest dissabte obligada per la Junta Electoral.

Rivera ha advertit a Sanchis que, si governa Cs, no compti amb un "indult" i li ha recordat que ha estat processat per difondre els anuncis del referèndum de l'1-O.

De la seva banda, el número quatre de la llista d'Albert Rivera al Congrés, Edmundo Bal, ha criticat al PSOE i a Pedro Sánchez per admetre que TV3, una cadena que "està partint Espanya en dos", continuï rebent fons públics.

Ha acusat a Sánchez de negociar "amb una potència estrangera" en referir-se a com el cap de l'Executiu enfoca el diàleg amb Catalunya i ha advertit que és "un perill" per a Espanya que segueixi en el Govern.

Amb un to molt vehement, aquest advocat de l'Estat - apartat de la causa del 'procés' per la pèrdua de confiança del Govern -, ha assegurat que a ell li van dir que havia de treure els fets" de l'escrit d'acusació: "Volien que mentís, i no vaig mentir".