Un grup de manifestants d'ultradreta ha agredit aquesta tarda un jove que portava una bandera independentista a la plaça de Catalunya a Barcelona i a qui agents de paisà dels Mossos d'Esquadra i altres persones que es trobaven a la zona han hagut d'ajudar.

Una desena de membres d'ultradreta i a favor de la unitat d'Espanya s'han dirigit cap al jove, que els mostrava una estelada, i després d'empènyer-lo violentament contra una tanca municipal han començat a donar-li puntades de peu i cops de puny en grup, fins que agents de Mossos d'Esquadra de paisà han acudit a ajudar-lo i posar-lo en lloc segur.

Més tard, antiavalots de la policia catalana han anat a la plaça per evitar que es produïssin aldarulls entre un centenar de persones que cridaven consignes independentistes i que han envoltat els manifestants d'ultradreta, que portaven una bandera d'Espanya de grans dimensions.

Prop d'una trentena d'antiavalots dels Mossos s'han desplegat al centre de la plaça per formar un cordó al seu voltant i, finalment, han intervingut perquè els manifestants d'ultradreta abandonessin el lloc, escortats per la policia i entre esbroncades del centenar d'independentistes.

De moment, no consta que els Mossos d'Esquadra hagin practicat cap detenció a causa d'aquests incidents.