Un dels manifestants antifeixistes de la concentració contrària a les Jornades Formatives de VOX ha intentat agredir a diversos càmeres per impedir que gravessin un dels moments de tensió viscuts entre els dos grups aquest diumenge al matí al barri de Bonavista de Tarragona, i ha increpat i arremès contra els periodistes que presenciaven l'escena.

L'individu ha intentat diverses vegades tirar les càmeres al terra perquè no poguessin gravar les cares d'un grup de persones que increpaven un veí del barri de Bonavista. Aquest, que anava a un estanc, ha provocat els antifeixistes amb comentaris i ha iniciat un dels incidents entre els partidaris i detractors de la trobada del partit ultradretà.

El veí s'ha refugiat en l'establiment que ha baixat la persiana i ha estat custodiat pels Mossos d'Esquadra. En un primer moment i d'acord a informacions de mitjans locals, s'ha considerat que l'agressor era un simpatitzant de Vox.

Ambdós grups s'han xiulat, escridassat i propinat insults. A més, també un s'ha produït un enfrontament amb dues persones que han cridat consignes com 'Pim pam pum que no quedi ningú' als partidaris dels ultradretans. Els Mossos d'Esquadra han intervingut en tots dos casos per evitar que la situació empitjorés. "Això és com un estat de setge i excepció".

"Defensarem la llibertat contra els totalitaris que pretenen acabar amb nosaltres", ha sentenciat la presidenta provincial de Vox a Tarragona, Isabel Lázaro, qui ha afegit que les jornades no són una provocació.