L'advocat de Jordi Sánchez, Jordi Pina, busca més vídeos del 20-S, el dia que la ciutadania va sortir al carrer per protestar contra els escorcolls de la Guàrdia Civil a diversos departaments del Govern. En una crida a través de les xarxes demana imatges de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart entre les 22.00h i les 23.00h de la nit., just en el moment en què "es van adreçar a la gent juntament amb alguns polítics desconvocant la protesta davant la Conselleria" i on se'ls veu "damunt les plataformes que hi havia a Gran Via".

No és la primera vegada que Jordi Pina demana gravacions d'aquell dia per demostrar que els líders de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium lluny d'exaltar les masses van pacificar-les fent una crida a desconvocar les protestes.

Ja el mes de gener i en el quart intent de fer-los sortir de la presó, l'estratègia de Pina i Marina Roig, advocada de Cuixart, es va centrar en l'aportació de vídeos on es veiés els dos dirigents dissolent la manifestació en diferents moments, no només sobre els cotxes de la Guàrdia Civil. 

En aquell moment, davant del Suprem, es van aportar imatges entre les 23.00 i les 00.00h. Ara, es demanen d'una hora abans.