El delegat del Govern a Àustria, Adam Casals, ha denunciat a través de Twitter que ha rebut insults pel seu físic i la discapacitat que pateix. "Als que m'insulten pel meu físic i discapacitat: la vostra impotència és la nostra victòria, No enteneu res. Marxem", assegura Casal en el missatge a les xarxes. Casals té algun tipus de discapacitat motriu que l'obliga a caminar amb l'ajuda d'un bastó.

Casals ha rebut aquest tipus d'insults després de saber-se que un informe del CNI explicava que el delegat era "especialment llest" en la seva feina de difondre el procés independentista per Europa. Després de la filtració d'aquest suposat informe, alguns usuaris van començar a insultar-lo desenfrenadament, com mostren alguns dels següents tuits:

Puigdemont defensa Casals

Després d'aquests comentaris, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha volgut donar tot el seu suport d'Adam Casals. Puigdemont ha volgut manifestar el seu ferm rebuig a aquest tipus d'actituds, i ha assegurat que "un servidor públic sigui insultat és greu; que ho sigui pel seu físic i discapacitat és repugnant".