L'actor i humorista Toni Albà ha anunciat aquest dijous a la tarda via Twitter que ha estat absolt d'un presumpte delicte d'injúries pel qual se'l va imputar el novembre del 2017 per uns tuits dirigits contra la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela i el Cos Nacional de Policia.

La fiscalia va demanar el maig del 2018 una multa de 19.000 euros pels tuits contra Lamela i el CNP. Albà va respondre dient que "no descartava la desobediència". "El meu advocat m’acaba de notificar la sentència absolutòria per la causa d'injúries contra la jutgessa Lamela, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Seguim!", ha escrit avui.

Albà va escriure un tuit contundent contra la jutge Lamela el 16 d'octubre del 2017, dia en què la magistrada va decidir enviar a presó el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i l'expresident de l'Assemblea, Jordi Sànchez, arran de la macrocausa contra el procés. "Le gusta tanto la mierda a Carmen, que Carmen lame la mierda a gusto. Y le dice su madre: lámela...lame la mierda y te quedarás a gusto!", va escriure.

També va fer un tuit contra la policia espanyola publicant la foto de família que es van fer els policies que van reprimir de manera violenta la celebració del referèndum de l'1 d'octubre, i que van causar un miler de ferits.