El president de VOX, Santiago Abascal, ha respost al líder del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, que celebraran l'acte previst per al 30 de març al Palau Sant Jordi "d'una manera o una altra". "Amb el vostre permís o sense", ha apuntat Abascal a través d'una piulada, després que Collboni hagi demanat aquest dijous a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que no permeti que l'acte es faci en un espai municipal.

A més, Abascal ha titllat el PSC de "totalitari" i de "cedir espai públic al separatisme". En resposta a la piulada del líder de VOX, Collboni ha reiterat que Barcelona és una "ciutat oberta" i que el "discurs d'odi, masclista, homòfob i racista" del partit d'Abascal "no té cabuda en un equipament municipal". "Ni un pas enrere en la defensa de la igualtat", ha conclòs el líder del PSC a l'Ajuntament.

Vox va anunciar el passat 19 de febrer que celebraria un gran acte de partit al Palau Sant Jordi de Barcelona, com a segona part del meeting que va celebrar el 7 d'octubre del 2018 al Palau de Vistalegre de Madrid, al qual van assistir 9.000 persones i que va situar el partit d'extrema dreta en l'òrbita mediàtica espanyola.