Comença el divendres 31 d'octubre i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arrenca el teu dia amb la selecció de notícies essencials d'avui. Des del més destacat en política fins a les darreres novetats de les xarxes socials o el temps, no et perdis res i només en uns minuts!

1. La reunió entre PSOE i Carles Puigdemont acosta Junts a la investidura

La major part de la premsa espanyola i catalana publiquen avui en portada la fotografia de la trobada a Brussel·les entre el número 3 del PSOE, Santos Cerdán i el president Carles Puigdemont. Fonts de tots dos partits coincideixen a dir que aquesta reunió ha fet que les negociacions per la investidura hagin avançat.

2. La princesa Elionor fa 18 anys i jura avui la Constitució

La princesa Elionor jura aquest matí la Constitució espanyola en un acte que la casa Reial ha preparat amb molta solemnitat i que es farà al Congrés. Els partits independentistes així com els diputats de Sumar boicotejaran l’esdeveniment i no hi assistiran.

3. Bonmatí -“gràcies per apostar per nosaltres”- i Messi, pilotes d’or amb regust culer

En un discurs en català, castellà i anglès, Aitana Bonmatí agraeix al Barça i als seus primers clubs la pilota d’or aconseguida ahir a París i que l’acredita com la millor jugadora del món. En categoria masculina, Leo Messi va aconseguir la vuitena i al seu parlament l’astre argentí va tenir un record pel Barça i cap pel PSG.

4. Els altres cinc Friends reaccionen a la mort de Matthew Perry: “Estem destrossats”

Dos dies després de la mort de Matthew Perry, els altres cinc companys de repartiment a Friends han reaccionat amb un comunicat conjunt a la revista People. Els cinc actors diuen que estan destrossats i que tenen moltes coses a dir però demanen temps per pair el dol.

5. Castanyada, com les d’abans, amb màniga llarga

Ambient de tardor per la Castanyada i Tots Sants. El dimarts serà assolellat a bona part del país però s’anirà tapant de mica en mica per bé que no s’esperen pluges. Això sí, les temperatures aniran baixant i tocaran fons precisament aquesta pròxima nit.