Els fans de Friends s'han acomiadat de Matthew Perry amb flors sota l'emblemàtic edifici de Nova York, després de la mort de l'actor aquest diumenge a 54 anys. "Gràcies pels riures interminables" i "Gràcies per ser el nostre amic" són dos dels missatges que es poden llegir entre les cartes que els admiradors hi han deixat. Les xarxes socials s'han omplert de vídeos que mostren com els fans s'han apropat al número 90 del carrer Bedford, al Greenwich Village (Manhattan).

📺 Amb Matthew Perry marxa una part de nosaltres

5️⃣ Els 5 millors moments de Matthew Perry com a Chandler a 'Friends'

"En Chandler era el meu preferit dels nois", diu a Efe la Rocío Leguizamon, una turista argentina de 27 anys que fa anys que mira la sèrie en bucle i ha visitat aquest lloc del Greenwich Village perquè "estima Friends". Té clar quin és el seu moment preferit de Perry a la sèrie: "Hi ha una escena en la qual està amb Jennifer Aniston (Rachel) i ella li diu que és un estúpid i en Chandler respon: Estic segur que ho soc, però per què. I sento que això em representa".

 

Per la seva banda, la Sushma Mall, una jove índia de 22 anys que viu a Nova York, diu que la seva interpretació preferida de Perry és quan es baralla amb el seu company de pis, Matt LeBlanc (Joey), per arribar tard a un esdeveniment al qual s'ha d'anar vestit de manera elegant. "En Joey es posa tota la roba que té en Chandler, es posa a fer exercici i diu: Potser podria portar més roba?", recorda la Sushma, que des que es va assabentar de la mort de l'actor ha vist molts vídeos de Friends a les xarxes socials. A més, relata que veia la sèrie amb els seus amics de l'Índia i que aquest dilluns ha fet videotrucades des de l'emblemàtic edifici amb molts d'ells.

 

Tots els membres del grup d'amics (David Schwimmer, en Ross; Matt LeBlanc, en Joey; Courteney Cox, la Monica; Jennifer Aniston, la Rachel; Lisa Kudrow, la Phoebe; i Matthew Perry, en Chandler) van viure en aquest famós edifici novaiorquès en un moment o en un altre de les deu temporades. I és que la ciutat de Nova York sempre va estar molt present a la sèrie: la Phoebe tenia un taxi groc, la Monica va treballar en un famós restaurant de la Gran Poma i en Ross era paleontòleg en el Museu d'Història Natural de l'urbs. Tanmateix, els més de 200 episodis de la sèrie es van enregistrar en un estudi de Los Ángeles. De fet, fins i tot la font de la introducció de la sèrie es va fer en un plató de Califòrnia (tot i que molts fans creuen que és a Central Park).