Comença el dimecres 25 d'octubre i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arrenca el teu dia amb la selecció de notícies essencials d'avui. Des del més destacat en política fins a les darreres novetats de les xarxes socials o el temps, no et perdis res i només en uns minuts!

1. Junts continuarà negociant amb el PSOE malgrat el Consell de la República

Junts continuarà negociant amb el PSOE malgrat que els afiliats del Consell de la República han votat a favor de bloquejar la investidura. El Nacional publica avui que aquest organisme ha deixat clar que qui negocia són els partits. La participació en la consulta no ha arribat al 5%.

2. Alberto Núñez Feijóo exposa avui a Barcelona la seva proposta per a Catalunya

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, serà aquest matí a Barcelona per explicar en una conferència quina proposta té el seu partit per a Catalunya com a alternativa a la llei d’amnistia i autodeterminació. També serà la primera vegada que Feijóo parlarà sobre el pacte entre PSOE i Sumar

3. Israel demana la dimissió del secretari general de l’ONU i estrena nova arma

Polèmica diplomàtica entre l’ONU i Israel per la guerra amb Hamàs. El govern hebreu demana la dimissió del secretari general de les Nacions Unides per la seva tebiesa amb el terrorisme. Paral·lelament, Israel estrena una nova arma, l’Agulla de Ferro, que avui us expliquem a El Nacional.

4. El Madrid i la Reial Societat fan els deures a la Champions; avui, torn del Barça

El Barça rep aquesta tarda el Xakhtar Donetsk amb el repte de posar un peu i mig a vuitens de la Champions si guanya. Qui ja ha fet els deures i té ben encarrilada la classificació són el Madrid i la Reial Societat que ahir van derrotar a domicili els portuguesos Braga i Benfica.

5. Continuen els núvols inofensius, en espera de pluja

Aquest dimecres farà sol a tot Catalunya, però el cel no estarà net de núvols. Serà un dia amb nuvolositat variable, però sense cap possibilitat de precipitació. Vent de ponent, amb ratxes moderades, i temperatures lleugerament més altes durant el dia.