Comença el dimecres 21 de juny i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arranca la teva jornada amb la selecció de notícies essencials del dia d'avui. Des del més destacat en política fins a les darreres novetats del món de l'esport, no et perdis res i només en uns minuts!

1. Pedro Sánchez: govern amb Sumar, pacte amb independentistes

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquesta nit que la seva intenció després del 23 de juliol és repetir la fórmula de govern de coalició amb Sumar Podemos amb el suport parlamentari d’independentistes. Ho ha dit en una entrevista a La Sexta.

2. El Barça, campió de la lliga ACB per la via ràpida

El Barça s’ha proclamat aquesta nit campió de la lliga de bàsquet després de derrotar el Madrid a la capital espanyola i resoldre la final amb un 3 a 0. Nikola Mirotic, que no seguirà a l’equip blaugrana, ha estat escollit millor jugador de la sèrie.

3. El restaurant Disfrutar, el millor d’Europa i segon del món

El restaurant Disfrutar de Barcelona, és el segon millor del món i primer d’Europa segons la revista Restaurant que aquesta nit ha donat a conèixer els cinquanta millors establiments del planeta. El número u és el peruà Central.

4. Agonia pel submarí del Titanic

Continuen, sense èxit, les tasques de recerca per trobar el petit submarí que ha desaparegut prop d’on estan les restes del Titanic. Segons els Estats Units i el Canadà, als cinc turistes que hi anaven només els quedaria un dia d’oxigen.

5. Comença l'estiu amb una calor que anirà a més

Aquest dimecres seguiran les temperatures d’entre 28 i 32 graus a bona part del país i la calor anirà a més, coincidint amb Sant Joan. Avui també hi poden haver tempestes de tarda als Pirineus però també a Ponent i a les Terres de l’Ebre.