Comença el dimarts 18 de juliol i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arranca el teu dia amb la selecció de notícies essencials d'avui. Des del més destacat en política fins a les darreres novetats de les xarxes socials o el temps, no et perdis res i només en uns minuts!

Compte amb l’alerta per la calor extrema que farà avui!

Catalunya es prepara per a una calor que arribarà als 40 graus a moltes comarques i 45 en algunes de l’interior. Protecció Civil demana prudència als ciutadans i refugis climàtics als ajuntaments. 

Recta final de la campanya amb Feijóo caçat per les mentides

Queden quatre dies de campanya i que en el cas d’Alberto Núñez Feijóo vindran marcats per les mentides que va detectar-li en directe una periodista de Televisió Espanyola, sobretot amb les pensions. El líder del PP va rectificar, però la resta de candidats l’acusen de mentider. 

A Catalunya, Junts i la CUP carreguen contra el suport d’ERC al PSOE

A Catalunya, Esquerra Republicana i Bildu han fet un acte conjunt on s’han mostrat convençuts de poder posar un accent més progressista a un hipotètic govern del PSOE. Precisament, Junts i la CUP asseguren que la tàctica de caure simpàtic als socialistes espanyols ha estat un fracàs.

L’exitós reportatge del 30 minuts, disponible avui a ElNacional.cat

El reportatge Catalunya Nord: el català a judici ja està disponible a la web del Nacional.cat. El documental, que recull l’estat actual de la llengua en aquest territori, va ser líder d’audiència diumenge a la nit quan va ser emès pel 30 minuts

Del Girona al Barça: Oriol Romeu agafa l’AP7 i canvia de club

El fins ara jugador estrella del Girona, Oriol Romeu, serà jugador del Barça la pròxima temporada. Romeu, que el podrien presentar avui, vindrà a canvi de 5 milions d’euros i de la cessió de Pablo Torre a l’equip gironí.