Comença el dimarts 11 de juliol i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arranca el teu dia amb la selecció de notícies essencials d'avui. Des del més destacat en política fins a les darreres novetats de les xarxes socials o el temps, no et perdis res i només en uns minuts!

1. Feijóo sorprèn Pedro Sánchez i s’emporta el debat televisiu

Tens cara a cara entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo en què el líder del PP va sorprendre el president espanyol fins a arraconar-lo en diversos moments. El més destacat va ser quan Feijóo va proposar, sense èxit, que un li garanteixi a l’altre la investidura en cas de ser el partit més votat.

2. Catalunya passa de puntetes pel cara a cara

Els pactes que el PP manté amb VOX i les aliances del PSOE amb Bildu i Esquerra van centrar bona part del debat mentre que la situació a Catalunya va tenir un paper molt secundari. Pedro Sánchez va dir que gràcies a ell Catalunya no és un problema i el líder del PP promet recuperar els delictes abolits aquesta legislatura.

3. Puigdemont, Comín i Ponsatí no van a Estrasburg per por de ser detinguts

Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí continuen a Brussel·les per por de ser detinguts arran de l’aixecament d’immunitat de la setmana passada. Els tres han renunciat a anar a la seu del Parlament d’Estrasburg que està en territori francès.

4. El dia més calorós de l’any!

Avui es viurà el dia més calorós del que portem d’any. Les temperatures es mouran entre els 35 i 40 graus a bona part de Catalunya, però a les terres de Ponent poden arribar als 43. Aquesta pròxima nit també costarà dormir.

5. Madonna es recupera i confirma el concert de Barcelona

Madonna ha confirmat aquesta matinada que es recupera bé de l’afecció que la va portar a l'UCI la setmana passada. La cantant diu que manté la gira prevista i que inclou Barcelona l’1 i 2 de novembre.