Posem-nos en situació gràcies a un simpàtic fragment musical. Senyores i senyors...

... VOX ja no és un partit de dretes. NOOOOR! VOX ara és l'extrema dreta. I no ho diu aquest humil ajuntalletres sinó algú que en sap molt del tema, el senyor Pablo Casado, antic solista del grup “El Trifachito”.

 

Esclar, ara vostè es preguntarà “Com és possible que en només 24 hores un partit de dretes passi a ser d'extrema dreta? En tan poc temps, és possible transmutar-se tant?”. Bé, la qüestió és que qui s'ha mogut no ha estat VOX sinó Casado.

Dilluns VOX era d'extrema dreta, efectivament. Igual que ho és avui. I ho serà demà. Ells continuen on eren. Ells no han canviat. Però dilluns Casado considerava que VOX era de dretes, sense prefixos com “extrema” o “ultra”. Com també considerava que era de dretes el seu propi partit, el PP. I també ho era Ciutadans. Dilluns tothom era de dretes. Inclosos vostè i jo.

En canvi avui, Casado ha fet un Mag Lari-Mago Pop-Enric Magoo-Li Chang, ha tret un barret del conill i VOX ara és l'extrema dreta pura i dura. Pam! Però esperi que el número continua. Un cop tenia el barret fora del conill, del conill ha tret un elefant rosa i ha dit que ara el PP és... EL CENTRE DRETA! Patapam!!! I per rematar-ho, llavors ha agafat l'elefant rosa, l'ha convertit en el nou candidat del PP per BCN (total, ja no els ve d'aquí) i com si fos el Macario de José Luís Moreno, li ha posat la mà a dins (de l'elefant ) i li ha fet dir (a l'elefant) que Ciutadans són... SOCIALDEMOCRATES... però disfressats de LIBERALS! Repatabumba!!! Vagin passant que al fons hi ha lloc! I s'ha quedat com et quedes quan menges molta fibra després d'una setmana amb un tap.

“Però, què ha passat aquí?”, s'exclama ara vostè després de veure aquest truc. Doncs resulta que com a conseqüència de la hòstia de diumenge, ara aquest xicot s’adona que anava en contra direcció i diu que el cotxe el conduïa un mico borratxo. SEN-SA-CI-O-NAL!

Ara bé, aquí hi ha un parell de petits problemes: 1/ quan ens l'hem de creure, abans o ara? En quin dels dos moments ens mentia Casado? Quan deia que VOX era com ell i que ell era com VOX o ara que ho nega? I 2/ El seu partit que ara és de centre dreta, ¿a l'hora d'escriure aquesta peça continua governant Andalusia gràcies a l'extrema dreta? Si ho continua fent, entenc que no és cap problema, oi?

Friso perquè el pròxim dia que aparegui per fer-nos un nou truc ens expliqui què tal va pel cutis facial això de governar amb l’ultradreta.