Hola soc en Pep Florolos, cap del Taller Universal de Reeducació Que Urgeix Implantar Aquí (TURQUIA). La meva feina és, com indica el mateix nom de l'organització que dirigeixo, posar ordre en aquest caos de violència existent a Catalunya mai vista fins ara. Naturalment molt pitjor que la que va haver-hi al País Basc perquè allà assassinaven, sí, però no gaire. I quan ho feien, era sense malícia. I no com aquests.

Per molt que intentin amagar-se darrere d'aquest pacifisme que ningú es creu, hem acabat sabent la veritat: això del Tsunami Democràtic és una organització terrorista i criminal. Ah, i llancen papers a terra. Per aquest motiu hem enviat una carta als senyors Microsoft demanant que bloquegin l'accés a la seva aplicació i, d'aquesta manera, evitar que continuïn amb els seus actes terroristes i criminals.

Bé, la carta l'hem enviat a GitHub, que és qui allotja el sistema informàtic que permet fer funcionar la cosa. I Github, que és una empresa transparent, l'ha penjat en anglès i castellà perquè tothom pugui llegir-la. I també ha penjat els països que fins ara han demanat prohibir l'accés a aplicacions que són molt perilloses per a la llibertat i el progrés de les nacions:

Tsunami 2

Com veu, estem parlant d'estats amb una gran tradició democràtica i amb una qualitat contrastada de respecte per la llei, les llibertats i l'estat de dret. Molts altres que diuen que són països plenament democràtics haurien d'aprendre d'ells. I molt!

Total, que si encara no ha llegit la carta, aquí té l'enllaç original. I si li fa mandra entrar-hi, aquí té la versió en espanyol convenientment subratllada en els punts més interessants:

Tsunami

Efectivament, aquests del Tsunami Terrorista i Criminal es pensaven que no descobriríem les seves abjectes intencions de sembrar el terror i la mort. Ja els vam avisar, però ells (i elles) han seguit fent les activitats pròpies de les organitzacions criminals i, com s'explica en la carta, han seguit cometent atacs terroristes. Quins? Bé, ara no cal entrar en detalls perquè tothom els té presents. En canvi sí que cal denunciar la voràgine de pànic i horror que està perpetrant aquest grup d'assassins sense pietat.

Ja n'hi ha prou de manifestacions i de protestes pròpies de règims dictatorials que volen imposar les seves idees. Els nazis també es manifestaven, per tant, crec que no cal afegir res més.

Ja n'hi ha prou de posar ulls en la trajectòria d'humils pilotes de goma llançades amb molt bona fe.

Ja n'hi ha prou d'oferir Goma 2 a la porta de les escoles a nens adoctrinats per TV3 i el Cavall Fort.

Ja n'hi ha prou d'amagar que la paraula Tsunami en català vol dir “Estat Islàmic veneçolà del 3%”.

Ja n'hi ha prou de demanar diàleg, una cosa que com molt bé va definir fa anys El Fary és pròpia “del hombre blandengue": 

Ja n'hi ha prou de demanar separació de poders. Els poders són com els dàtils i el bacó, la pinya i el kirsch, Barcelona i les katanes, Juan y Medio... És a dir, no es poden separar. Perquè si els separes, hi ha un risc terrible que funcionin autònomament i això posa en perill el sistema.  

Ja n'hi ha prou que una minoria del 80% vulgui imposar a la majoria del 20% actes tan antidemocràtics com votar.

Ja està bé home, ja està bé de voler destruir aquesta democràcia tan bonica que ens està quedant. Terroristes! Assassins! Tsunamis!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat