Informació del trànsit. Detectat un important embús a les portes del Tribunal Suprem. Són gent que no té res més a fer a la vida que presentar recursos contra l'indult als presos polítics. És una d'aquelles caravanes que existeixen, que són allà, però que no van enlloc. Això sí, van molt bé per perdre el temps, fer perdre el temps als altres i gastar benzina (digui'n diner públic) inútilment. Col·loquialment en diuen marcar paquet amb cotó fluix a la porta de la discoteca de poble on serveixen cubates de Lirios amb ampolla de coca-cola de dos litres amb gel de segona boca i en un got de plàstic amb el dibuix del Naranjito.

Les Tres Bessones de Colon ataquen de nou. Amb arguments d'un nivell que a Raticulín encara no s'han refet. Ni ho aconseguiran. Si té un moment, els repassem. Bé, els de VOX no cal perquè a la vida tinc coses més interessants amb les quals perdre el temps. Però els de Ciutadans tenen una certa gràcia perquè novament van de... TXATXATXAN!!! Els famosos plens del sis i set de setembre! Ja ha quedat explicat que l'independentisme li va regalar el relat a l'unionisme. Potser perquè allò no va ser el que es va dir que era, que no va ser-ho mai, sinó un pas més en l'intent d'arreplegar el màxim d'arguments de cara a forçar una negociació que mai va arribar. I per no reconèixer-ho, van optar per callar.

Quatre anys després, Ciutadans va al congelador de la història a veure què hi troba i només els hi queda això. Una bossa del SEPU on a dins hi ha que allò va ser un cop d'estat i bla, bla, bla. Però amb dos petits problemes: 1/ Al lloc on Ciutadans hi guarda les seves mòmies hi ha el 6 i 7 de setembre, la Lambada, paper empaperat i el pastís de truites amb salsa rosa. I aquest és el nivell, i 2/ recuperar coses com aquesta és el que els ha dut a ser un moviment polític on el seu debat polític intern està situat actualment en si la seu la venen a una botiga d'empanades prefabricades o a una cadena de cafeteries on el cafè no serveix ni per envernissar una taula de jardí i els croissants no coneixen la farina i el llevat ni de vista. Miri si va ser cop d'estat que en aquells plens l'oposició va tenir l'ús de la paraula durant 158 minuts i la majoria parlamentària durant 46. I miri si el que s'hi va aprovar va ser colpista que la famosa Llei de Desconnexió encara està vigent. Imagini's la resta.

Però l'argument amb que el PP intenta justificar el recurs és... SEN-SA-CI-O-NAL! ES-PEC-TA-CU-LAR! EX-TA SÍ, EX-TA NO! Ressusciten el cas dels CDR per afirmar que Pablo Casado va ser un dels objectius dels terroristes que mai ho van ser, basant-se en que un dia van posar el nom del líder del PP a google. Seguint aquesta lògica, si un dia van escriure-hi “Compro Opel Kadett”, tots els desballestaments de cotxes podrien presentar un recurs al Suprem. I això ho relacionen amb els nou presos polítics, que és com relacionar Pitingo amb la música.

Anna VOX, Teresa PP i Ciutadans Helena, les Tres Bessones de Colon s'assemblen cada dia més a una barreja entre la Bruixa Avaria, Gargamel i Pierre Nodoyuna i el seu diabòlic gos Patán.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat