Ho hem sabut el mateix dia en que la ministra de Turisme ha dit a les 11 del matí que Espanya obriria les fronteres terrestres el 22 juny i que a les 3 de la tarda el Gobierno ha dit que les obrirà l’1 de juliol. I quan al ball de xifres habitual entre Comunitats Autònomes i Estat sobre els morts per coronavirus, ara hi hem d'afegir l’OMS. Els seus números tampoc quadren amb els oficials i un diari com el Financial Times, que es llegeix a despatxos influents d'arreu del món, titula: “Les dades defectuoses enfosqueixen l'estratègia de confinament d'Espanya”

I, què és el que també hem sabut avui? Doncs que segons publica El Confidencial, el director de la Guàrdia Civil, Félix Azón, va ser cessat per “haver ocultat informació relativa a l'operatiu contra els CDR”. Se’n recorda? L'Estat va detenir nou persones acusades de rebel·lió, terrorisme i tinença d'explosius. Acusacions no menors, tot sigui dit.

Esclar, quan servidor de vostè ha llegit aquesta notícia, li he preguntat a la meva neurona: Escolta, aquests CDR són aquells que ja tenien a punt un atemptat terrorista contra una caserna de la Guàrdia Civil, oi?

CDR1

I la neurona m'ho ha explicat tot: Sí, sí, i tant! Ja tenien els explosius i tot. I la Guàrdia Civil tenia enregistrades les converses que ho provaven...

CDR1A

... i el President Torra formava part del comando d'una forma molt activa.

CDR2

Mira si el President estava implicat amb el comando que tenien preparat segrestar el Parlament i proclamar la República.

CDR2A

Ah, i l'arma que apareix en la foto aquesta de la portada de l’ABC, i que també van publicar altres diaris, tenia un 158,83% de probabilitats de ser de veritat. O més!

CDR13

Total, que com confirmava Alvise Pérez, prestigiós col·laborador del no menys prestigiós i reputat periodista d'investigació Javier Negre, Torra col·laborava amb els perillosos terroristes.

CDR3

Però esclar, els Mossos no sabien res de tot això perquè Torra feia d'agent doble. De nit estava amb els terroristes fabricant les bombes i de dia els encobria. I això ho sabia tothom.

CD12

I mentre, una de les principals associacions de la Guàrdia Civil descobria més coses. Per exemple que en aquest comando, al costat de Torra, també hi era Carles Puigdemont preparant cartes bomba.

CDR6

Mira si estaven ben preparats -em continuava explicant la meva neurona- que els terroristes tenien termita (ja barrejada) i cloratita, que no la tenien barrejada encara. Possiblement perquè se'ls havia espatllat el minipimer...

CDR8

I també tenien altres explosius que no acaben amb “ita”, com amonal...

CDR9

... i la famosa GOMA 2!

CDR7

Però el que els feia més perillosos era la seva gran experiència, ja que s'entrenaven aprofitant l'experiència d'altres bandes terroristes com ETA o Terra Lliure.

CDR14

I mira si tot era cert -em recordava llavors la meva neurona-, que minuts després de les detencions, la principal associació de jutges espanyola va donar per bona la informació sense cap mena de dubte.

CDR4

Paral·lelament, polítics de prestigi internacional aixecaven la seva veu per estendre l'acusació de terroristes a tots els independentistes...

CDR5

I altres grups de defensors de la llibertat i la democràcia aprofitaven que s'havia evitat un atac terrorista per demanar diners.

CDR16

La llàstima és que un mes després de les detencions d'aquests perillosos terroristes va resultar que els perillosos terroristes, dirigits per Torra i Puigdemont, i que tenien tota mena d'explosius preparats per atemptar en objectius ja decidits, enviar cartes bomba i prendre el Parlament per proclamar la República... doncs... bé... ja no tenien explosius...

CDR10

Poc temps després, un dia qualsevol, mentre anaven deixant lliures tots els perillosos assassins per falta de proves, va passar una cosa molt curiosa: a més de no tenir explosius , ja no eren ni terroristes. Això sí, com que aquesta notícia era un detall no gaire important, la van publicar molt petiteta. No fos cas...

CDR FINAL

Nou mesos després ja ningú se'n recorda de res, ningú sap res, i no ha passat res. La vida continua i, escolti, com em diu la meva neurona: si vostè no vol ser detingut a casa seva un dia qualsevol acusat de ser un terrorista perillós que prepara atemptats amb la col·laboració de dos presidents de la Generalitat, faci el favor de comportar-se. I, sobretot, no tingui idees nefastes i que molesten, hoooome. Que per culpa seva de vostè al final acaben fent fora del seu càrrec a reputats servidors públics que treballen sense descans a favor de la veritat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat