Tontopolla: expressió plena d'amor que un hipotètic fiscal de delictes informàtics dedica com a resposta a un senador que ha emès una opinió. Posem un exemple a l'atzar...

Tontopolla

Casualment en aquest exemple també és possible fruir d'un bonus d'extrema educació i d'humilitat extraordinària del senyor fiscal en un tema que ni li va ni li ve. Vaja, que la seva no és cap resposta a una crítica personal o a un insult. Vaja, la millor targeta de visita pública per un fiscal que treballa per aquesta justícia gens política que cada dia que passa demostra més la seva exquisida imparcialitat i excelsa professionalitat. I bon gust. Perquè “tontopolla” és una paraula que ens evoca el lirisme més pur.

I això passa en un Estat on encara no sabem la data del judici a un govern català detingut des de fa un any i mig en aplicació del criteri del jutge Llarena i la seva particular interpretació de la llei. Que és la bona, naturalment. Interpretació una, grande y libre.  

Estaríem d'acord que aquest judici no és gaire important. Seria comparable a una vista pel robatori d'una gallina. I coixa. La gallina. Per tant, davant d'una merda com aquesta és normal que avui encara no en sapiguem la data de l'inici. Però al final hi haurà una data. Encara que ens l'avisin el mateix dia a primera hora del matí. I llavors comprovarem tot allò de la violència extrema que li va ser revelada a Llarena com Jesucrist li va revelar les 16 imatges del futur a l'apòstol Joan mentre aquest estava empresonat a l'illa de Patmos. I veurem el moment en què els Jordis disparen amb les seves armes automàtiques contra una pobra secretària de jutjat que intentava fugir per les teulades d'una mort segura. I veurem els mítics informes de la Guàrdia Civil que NO van ser elaborats amb retalls de premsa. I veurem els vídeos elaborats amb imatges sobre l'actuació policial de l’1-O que NO van estar gens manipulats ni editats. I els vídeos amb imatges de la manifestació davant de la conselleria d'Economia on NO s'hi van incloure imatges de l'intent d'entrada policial a la seu de la CUP sense cap ordre judicial. I etc, etc i etc. Vaja, com un festival d’Eurovisió, però de la veritat.

I, sí, ja sabem que 4 desgraciats van dient que la sentència ja està redactada, però això és una mentida més de les que desmuntarà l'oficina aquesta de l'Espanya en globus que hi inclou un despatx amb en Groucho Marx cridant “Más madera, es la guerra”.... O, calli... vol dir que no era Espanya Global? Bé, tant li fot, és això del Borrell i ja ens entenem tots.

Per tant, i veient tot això, ¿com pot pensar algú que la mateixa justícia política espanyola que ha tingut un any i mig en presó provisional nou persones amb uns arguments totalment fonamentats (o més), com acabem de reconfirmar, ara, al moment del judici, no canviarà el criteri? Esclar que sí. Segur! Imagini's que el tribunal ara se n'adona que no hi ha cap prova sobre l'existència de violència, ni de tumult i que els ha tingut tot aquest temps injustament engarjolats. Doncs escolti, res. Unes disculpes, uns copets a l'espatlla, cap a casa i aquí no ha passat res. Ni per ells ni per la imatge d'Espanya. Naturalment, amb aquest panorama, el judici té totes les garanties d'imparcialitat i tothom sap que la decisió del Marchenisme està absolutament oberta.

Com vol que la sentència ja estigui escrita, tontopolla?