Van començar amb allò dels nazis. Com que aquí els surt tot gratis, doncs posi-me'n dos de ben grossos. Éssers humans que passen per ser normals van començar a excretar que l'ambient que es respirava a Catalunya era com el de l'Alemanya dels anys 30.

La barbaritat era tan salvatge. Però tant! Naturalment pels catalans, a qui genèricament, com a societat, ens estaven dient nazis. NA-ZIS. Un de les coses més menyspreables que et poden dir. Segurament perquè cap d'aquests espavilats sap què van fer i què van significar els nazis. És el problema de ser un ignorant funcional. Segurament perquè cap d'aquests simpàtics que feia la comparació ha estat un sol minut de la seva puta vida en un camp de concentració. I encara que algun dia hi vagin, no entendran res.

Però l'insult més menyspreable dels possibles no era pels catalans sinó pels milions de morts que va causar la barbàrie nazi. Entre 15 i 20 milions d'éssers humans van ser assassinats en 30 mil camps de treballs forçats, 1150 guetos, 980 camps de concentració, mil centres de detenció de presoners de guerra, 500 bordells amb esclaves sexuals i una xifra indeterminada de llocs on es feien avortaments i s'aplicava l'extermini dels ancians. I m'oblido dels entre 55 i 60 milions de soldats i civils que van perdre la vida durant la Segona Guerra Mundial. Vaja, com a Catalunya. Bé, a Catalunya més. Naturalment.

De veritat algú que només disposa d'una sola neurona i funcionant-li al 0,0000001% de la seva capacitat i en un moment d'estat mental sense patir cap influència de cap substància castigada pel codi penal pot arribar a dir que Catalunya és com l'Alemanya dels anys 30?

Després va venir l'invent de qualificar la Catalunya indepe com a “tractòria”. Res, aquesta pobre gent de poble que van amb barretina, faixa i fan pudor de fems. Els cosmopolites ciutadans del món mostrant un classisme i un supremacisme superlatius, mentre afirmaven que qui eren els supremacistes eren els pagesos, la gent humil i limitadeta. Gent inferior.

Seguidament va tocar el moment odi. Van decidir que el millor lloc per arrossegar la dignitat del cos de la Guàrdia Civil era el Tribunal Suprem. I van fer desfilar, l'un darrera l'altre, agents que s'havien jugat la vida a Euskadi (sí, sí, LA VI-DA) fent-los passar per uns covards que s'acolloneixen a la primera bufada:

- “Ui senyories, quina por l’1-O a Catalunya! Unes iaies molt perilloses amb bosses de plàstic del Sorli al cap van mirar-me amb un odi que no havia vist ni als pitjors anys del terrorisme. I em disparaven Fairy!”.

Lògicament el pas següent era treure a passejar el santcrist gros del terrorisme. Comencen dient-te nazi, després supremacista, després diuen que escampes odi, després que no ajudes els iaios a creuar el carrer i acabes sent ETA. Normal.

- Posi'm un còctel de nazi, mala persona odiador, terrorista gihadista veneçolà del 3% pederasta assassí en sèrie i... terrorista. Agitat, no remenat. En got de tub, sisplau.