Aquests dies estan succeint coses molt estranyes que necessiten un aclariment. Per esbrinar les causes del fenomen que converteix currículums de diverses pàgines en una línia i amb un cos de lletra de 76, hem convidat el senyor Albert Florolos.

El senyor Florolos és doctor cum laude en Currículumologia relativa per la Universitat de Harvard, doctor cum laude dos cops en Observació de fenòmens creixidors posteriorment desinflables pel MIT, doctor en Doctorats diversos per la Massachusetts Camdemores University, llicenciat en Investigació de màsters factiblement possibles però millor no remenar-ho no fos cas a la Pakito Xocolatero’s University de Pennsylvania, professor titular en Desaparicions misterioses d'estudis aplicats però no gaire a la Universitat de Cambridge i professor associat en Neteja de vòmits dels passatgers de Vueling per la Sempretardidevegadesmai University. Va ser membre fundador dels estudis en Economia estructural i aplicada a la Millet Fundation on va publicar el seu famós treball titulat “Vaig molt medicat”. Ha cursat diversos màsters i carreres, presencials, no presencials i depèn a totes les universitats que comencen per la lletra X geminada, ha col·laborat en totes les revistes del seu àmbit de coneixement, incloses les que no existeixen, no han existit, ni existiran mai. Tanmateix és domador del circ dels Germans Brothers, tastador de menjar per a hàmsters, espantador de rates a l'hotel rural Casa Arcadispada de Móstoles i netejador de vidres de cabines telefòniques. També és DJ resident a la discoteca La Cueva de Sabiñánigo, elabora horòscops, té una etiqueta d'Anís del Mono com a foto del DNI i recentment ha passat la ITV. Bé, ell no sinó el seu cotxe, un Seat 127 matrícula B-1966-AD.

- Senyor Florolos, bona tarda i gràcies per venir.

- Bona tarda. Però abans de començar la conversa voldria fer-li una petita esmena, si em permet.

- Endavant.

- No vaig passar la ITV. Me la van tombar per culpa de l'estat dels pneumàtics.

- Bé, doncs... si li sembla tornem a presentar-lo. El senyor Florolos és doctor cum laude en Currículumologia relativa per la Universitat de Harvard, doctor cum laude dos cops en Observació de fenòmens creixidors posteriorment desinflables pel MIT, doctor en Doctorats diversos per la Massachusetts Camdemores University, llicenciat en Investigació de màsters factiblement possibles però millor no remenar-ho no fos cas a la Pakito Xocolatero’s University de Pennsylvania, professor titular en Desaparicions misterioses d'estudis aplicats però no gaire a la Universitat de Cambridge i professor associat en Neteja de vòmits dels passatgers de Vueling per la SempreTard University. Va ser membre fundador dels estudis en Economia estructural i aplicada a la Millet Fundation on va publicar el seu famós treball titulat “Vaig molt medicat”. Ha cursat diversos màsters i carreres, presencials, no presencials i depèn a totes les universitats que comencen per la lletra X geminada, ha col·laborat en totes les revistes del seu àmbit de coneixement, incloses les que no existeixen, no han existit, ni existiran mai. Tanmateix és domador del circ dels Germans Brothers, tastador de menjar per a hàmsters, espantador de rates a l'hotel rural Casa Arcadispada de Móstoles i netejador de vidres de cabines telefòniques. També és DJ resident a la discoteca La Cueva de Sabiñánigo, elabora horòscops, té una etiqueta d'Anís del Mono com a foto del DNI i recentment no va passar la ITV del seu Seat 127 matrícula B-1966-AD per culpa de l'estat dels seus pneumàtics.

- Senyor Florolos, bona tarda i gràcies per venir.

- Si no l'importa, caldria tornar a rectificar breument el meu currículum...

- Hem de treure-hi més coses?

- Alguna coseta més, sí.

- Concretament, quina?

- Totes. Menys la de l'etiqueta.

- La de l'anís?

- Aquesta.

- Per tant, podem afirmar que vostè avui ha vingut en qualitat de propietari d'un DNI que té la foto d'una etiqueta d'Anís del Mono, oi?

- Fals.

- Ah, no ha vingut en qualitat d'això?

- No, que el DNI és fals. Vol un màster? Els tinc d'oferta.

- No gràcies, a mi ja me n'han ofert. Molts. I jo ja vaig ser etiqueta d'anís. I ITV. I W. I DJ. Jo ho soc tot, ho he estat tot i a mi m'ha passat tot. Vol que li expliqui quan Armstrong va venir a la lluna i li vaig dir: “Home Neil, que fots per aquí?”. O quan li vaig dir a Moisès: “Nen, vols que et deixi els animals de la meva arca, que els tinc tots repetits?”.

- Bé, crec que ara crec sí que me l'ha colau de veritat...