No, no ens confonguem. La ultradreta hispana no va insistir tant en criminalitzar la manifestació del 8M a Madrid perquè li preocupés la possible transmissió de la COVID. Ni ara ha volgut eliminar les pancartes dels balcons dels ajuntaments perquè l'interessi el debat sobre l'ús de l'espai públic. A la ultradreta el virus i els balcons municipals els llepa un peu i part de l'altre. O una rojigualda sense gallina. O un comunicat mèdic per lesions fet com a treball de grup a la classe dels dofins.

La ultradreta espanyola va dur el 8M als tribunals perquè li molesten les manifestacions feministes. I les pancartes del cap de setmana penjades en balcons d'edificis oficials els han molestat perquè reivindicaven el moviment LGTBI, com abans els van molestar els llaços grocs. Perquè a la ultradreta li molesta tot. Tot el que sigui contrari a les seves idees totalitàries i a la seva moral també totalitària, naturalment. Vostè no pot viure ni pensar com vostè vulgui. Però tampoc pot expressar-ho. Vostè ha de viure i pensar el que ells li diguin. I callar. I si vostè no fa això, vostè acabarà querellat. I depèn de qui sigui o del que pensi, vostè acabarà jutjat i condemnat. Perquè de la mateixa manera que les parets tenen orelles, les parets d'alguns tribunals fa tants anys que no es netegen que s'hi ha fet un verdet que s'assembla molt a verds que últimament tenen molta requesta

Però és que el deliri ha arribat a nivells que si la seva intolerància i el seu totalitarisme fossin al pantà de Sau, el campanar quedaria tapat a la planta menys 45. Ja no se'n salva ningú. I la culpa és d'aquesta piulada:

Guàrdia Civil

La reserva d'occident s'ha ofès tant que ha demandat a... LA GUÀRDIA CIVIL!!! I amb aquesta decisió, aquests ciutadans han aconseguit una cosa molt difícil consistent en que gent no gaire favorable a la Benemèrita, ara en aquesta qüestió els estiguin donant suport! SEN-SA-CI-O-NAL!

Però abans d'observar un detall de la piulada dels “Abogados Cristianos” (AC) anunciant la querella, un petit comentari. M'agradaria saber l'opinió que tenen els advocats cristians ortodoxos, els cristians protestants, o els coptes, sobre que uns advocats cristians catòlics se'ls hagin apropiat del nom. Dit això, la cosa:

Abogados Cristianos

Fixi's que relacionen el moviment LGTBI amb la ideologia. Per tant, segons els AC, lesbianes (L), gais (G), transexuals (T), bisexuals (B) i intersexuals (I) ho són perquè pensen d'una determinada manera, no fruit d'un sentiment natural que els impulsa a ser feliços d'una manera diferent a la que voldrien els AC. Les persones, per tant, trien la seva sexualitat en funció de les seves idees polítiques, socials i morals, no del que senten. Que és el mateix que negar-los l'origen natural de la seva identitat sexual.

Perquè, esclar, els fanàtics integristes comencen prohibint les idees dels altres, després els seus sentiments i al final acaben prohibint als altres.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat