Hi havia una vegada un cretí que no en tenia prou amb ser-ho sinó que estava disposat a demostrar-ho. Obertament. El seu nom era Naim Darrechi i la seva professió “tiktoker”. O sigui, algú que s’havia fet famós per penjar vídeos en una xarxa que es diu Tik Tok. Tan famós que tenia 27 milions de seguidors. I de seguidores. És a dir, qualsevol cosa que aquest cretí excretava, la rebien quatre vegades la població de Catalunya, cinc cops i mig les de Dinamarca o Noruega, un milió i mig de persones més de les que viuen a Austràlia i els seus seguidors serien el país 51 del món amb més habitants per darrera de Veneçuela. Poca broma.

Doncs bé, com que tenir milions de seguidors no vol dir tenir cervell, el tal Naim va aprofitar una entrevista amb un youtuber (una altra nova professió) per dir unes quantes imbecilitats molt pròpies d’algú com ell. Aquestes:

 

Com els passa sovint als tiktokers i als youtubers, el vídeo s’ha fet viral i la cosa ha acabat amb la ministra d’Igualtat del Regne d’Espanya, Irene Montero, anunciant a twitter que “posarà en coneixement de la fiscalia” les practiques sexuals d’aquest individu perquè “constitueixen un delicte que la llei ‘només sí és sí” recull”. I aquí és quan servidor ja s’està fent a sobre un munt de consideracions que voldria compartir amb vostè. De moment: 1/ Queda clar que som davant d’un cretí insubstancial sense res a dir, però que ho diu. I arriba a molta gent. Fa 30 anys hauria estat el típic boques de la classe dels grans i hauria encisat a tres noies de la classe dels petits. Ara ho fa amb milions, 2/ Fer ostentació de la manera com desenvolupa la seva activitat sexual és demolidor per les campanyes que intenten que els joves tinguin relacions segures per evitar embarassos no desitjats i malalties de transmissió sexual i 3/ La manera de parlar demostra que ser jove no t’exclou de ser un masclista de sèrie Z.

Però ara anem a la ministra. Ser un imbècil que menteix i enganya a les noies per realitzar sexe amb penetració sense preservatiu no és cap delicte. Bàsicament perquè elles estan amb ell lliurement. El “només sí és sí” no té res a veure amb això. Això no és La Manada, això és sexe consentit. Amb un imbècil mentider d’encefalograma pla que usa la seva fama per pitjar tot el que pot, sí, però no força a ningú.

Però no se’n vagi perquè ara ve el gir de guió. Les primeres crítiques per la seva manera lamentable de transitar pel món han derivat després, justament entre un sector que podria defensar la seva actitud davant la vida, cap a un “Es diu Naim Darrechi? Doncs llavors és un putu moro violador”. Paradoxes de la societat del m’agrada, on el teu valor es mesura en funció dels likes que obtens a les xarxes i on en una hora passes de ser un influencer a ser un pària.

Però al final som davant d’un desgraciadet que en un moment de la seva vida ha estat popular, que ha pogut influir en que molts joves no usin preservatiu, que algunes d’elles hagin quedat embarassades i del qual ningú se’n recordarà d’aquí no gaire. Algú justet que sap comunicar i que ni és conscient de les seves mancances neuronals. I que, segurament, pensa que tampoc n’hi ha per tant perquè el que va dir és el que pensa. El problema és quan llegim segons què en mitjans de comunicació “professionals”. Quan llegim barbaritats darrere de les quals sí que hi ha una intenció i un objectiu. Mediàtic, econòmic i polític.

Estic parlant d’una piulada sobre el que es coneix com el “Cas Samuel”, el noi apallissat per un grup de trossos de carn amb ulls que mentre el copejaven fins la mort li cridaven “maricón”. Uns nois, per cert, que estan rebent un tracte exquisit per part d’uns mitjans de comunicació experts en intentar destruir la vida de persones de qui publiquen fotos en portada assenyalant-los sense proves, com si això fos l’oest, o que les publiquen en pàgines interiors robades de documents als que només hi tenen accés els cossos de seguretat. Estic parlant d’aquesta piulada:

El MundoHo veu, oi? Ara ja té clar qui és la dolenta i la culpable? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat