Ford ha anunciat amb entusiasme el pròxim debut a Europa del seu últim model, un SUV elèctric que ret homenatge a un dels noms més emblemàtics de la seva història: el Capri. Encara que aquest nou vehicle comparteix només el nom amb el llegendari nascut l'any 1968, la seva arribada representa un emocionant retorn per a una marca que busca reinventar-se al mercat dels automòbils elèctrics.

Ford prepara un nou esportiu per al que recupera el nom Capri

El nou Capri, que fins al moment ha estat denominat com Sport Crossover, es presentarà oficialment el proper 10 de juliol, marcant un punt d'inflexió en l'estratègia de Ford cap a la mobilitat sostenible. Tanmateix, el nom definitiu encara es manté en secret, generant expectació i especulació entre els entusiastes de la marca. Aquest nou model, basat en la plataforma MEB de Volkswagen i produït a la fàbrica de Colònia, promet combinar l'eficiència d'un SUV elèctric amb l'esperit esportiu que va caracteritzar al llegendari Capri.

Amb el seu captivador perfil esportiu i la seva promesa de rendiment i eficiència, el nou Capri de Ford es perfila com un competidor destacat al creixent mercat dels SUV elèctrics. El seu debut, previst per a finals d'any, marcarà l'inici d'una nova era per a la marca de l'oval blau, que busca conquerir a una nova generació de conductors amb la seva innovadora proposada de mobilitat sostenible.

Ford Capri
Ford Capri

340 CV de potència i uns 600 km d'autonomia per al nou SUV esportiu de Ford

Encara que la producció del nou Capri serà considerablement menor que la de l'Explorer, Ford aposta per un enfocament selectiu i exclusiu per a aquest model, que es posicionarà com una alternativa més luxosa i potent dins de la seva línia de vehicles elèctrics. Inspirat en el disseny del ja icònic Mustang Mach-E, el Capri oferirà dues versions amb fins a 340 CV i tracció total, així com una impressionant autonomia de més de 600 quilòmetres, gràcies a la seva avançada tecnologia de bateries d'ions de liti.

A mesura que la data de llançament s'apropa, les expectatives i l'anticipació continuen creixent entre els aficionats a la marca, que esperen amb ànsies descobrir tots els detalls del nou Capri. Amb la seva combinació d'herència històrica i tecnologia d'avantguarda, aquest SUV elèctric promet oferir una experiència de conducció incomparable, que redefineix els estàndards de rendiment i estil en el segment dels vehicles elèctrics.