Ford sempre s'ha caracteritzat per ser un fabricant que ha sabut adaptar-se a les necessitats dels diferents tipus de conductors als diferents mercats en els quals és present. És per això que, si bé és cert que alguns dels millors monovolums dels últims anys van sortir de les fàbriques de la marca americana, aquest tipus de models amb prou feines es venen ja a Europa, entre altres coses perquè han estat substituïts en gran manera pels SUV i, almenys en els últims temps, per les furgonetes compactes.

I és que no és que sigui precisament cap secret que cada vegada són més les famílies que no volen saber res d'un SUV i aposten per una furgoneta compacta, un tipus de cotxe que està guanyant molt pes gràcies sobretot a l'enorme aposta que estava fent algunes marques per convertir-los en models cada vegada més atractius i allunyats d'aquelles primeres furgonetes compactes que deriven de vehicles comercials.

 

En el cas de la marca americana, Ford compta amb dues furgonetes d'aquest tipus. D'una banda, la Ford Tourneo Custom, que no deixa de ser una reinterpretació de la marca americana de la Volkswagen Caddy tenint en compte la col·laboració entre el fabricant americà i l'alemany. Per un altre, la més atractiva, la Tourneo Courier, un model 100 × 100 Ford que a més compta ara amb una oferta molt interessant.

La Ford Tourneo Courier, una furgoneta interessant

Tal com podem veure a la secció d'ofertes de la marca americana, ara podem fer-nos amb la versió d'aquesta furgoneta que compta amb el motor de gasolina de 125 cavalls de potència associat a una transmissió automàtica i a l'acabat Active, el millor acabat dins de la seva gamma, per un preu que s'acosta als 31.000 € sempre que s'acabi finançant la compra amb el fabricant.

 

És cert que és un preu que equipés aquest model alguns dels shop de la marca americana com pot ser el Puma en les seves millors versions o el Kuga en les seves versions intermèdies, però es pot tenir en compte que aquesta furgoneta pot presumir de tenir molta més habitabilitat i molta més capacitat de càrrega, sent un model molt més indicat per a aquelles famílies que necessitin molt espai i que alhora no necessiten tampoc grans luxes a nivell de tecnologia ni de disseny interior.

El seu enorme maleter és una dels seus grans avantatges, així com el fet que les seves portes laterals són corredisses, facilitant molt, per exemple, l'entrada i sortida a les places posteriors així com el fet de poder posar i treure nens i/o nenes de les cadiretes d'una forma molt més còmoda.