El sorteig de la Primitiva celebrat aquest dissabte ha deixat un total de quatre guanyadors de segona categoria (5 encerts + complementari), que s'han emportat un premi de 64.661,71 euros cada un. Els bitllets guanyadors han estat validats a les localitats de Cornellà de Llobregat (Barcelona), Lora del Río (Sevilla), Vigo (Pontevedra) i a través del canal oficial a internet de Loteries.

Pot de 53,5 milions d'euros

La combinació guanyadora del sorteig de 'La Primitiva' celebrat aquest dissabte, 13 de març, ha estat formada pels números 12, 27, 1, 48, 32 i 40. El complementari ha estat el 44 i el reintegrament, el 9. El 'Joker' ha estat el 9272351 i la recaptació del sorteig ha ascendit a 13.310.801 euros.La Primitiva / Loteries i Apostes de l'Estat

La Primitiva / Loteries i Apostes de l'Estat

En el sorteig de 'La Primitiva' d'aquest dissabte no s'han registrat bitllets guanyadors de Categoria Especial (sis encerts més reintegrament), ni de Primera Categoría (sis encerts) pel que al pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 53,5 milions d'euros.

De Segona Categoria (cinc encerts més complementari) existeixen quatre bitllets guanyadors, segons informa Loteries i Apostes de l'Estat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat