El sorteig de La Primitiva celebrat aquest dissabte ha deixat un encertant de primera categoria (6 encerts) que ha guanyat més de milió i mig d'euros. En total, 1.731.332,64 euros. La butlleta guanyadora ha estat validat en una administració de Loteries de La Corunya. A Barcelona i Santa Coloma de Gramanet han caigut premis de segona categoria: gairebé 65.000 euros per butlleta. 

Un encertant s'emporta més d'un milió i mig d'euros 

La combinació guanyadora del sorteig de La Primitiva celebració aquest dissabte, 26 de febrer, ha estat formada pels números 14, 19, 29, 34, 42 i 48. El complementari ha estat el 4 i el reintegrament, el 8. El 'Joker' ha Estat el 7066724 i la recaptació del sorteig ha ascendit a 13.054.568 euros.La Primitiva / Loterías y Apuestas del Estado

La Primitiva / Loterías y Apuestas del Estado 

De primera categoria (sis encerts) s'ha premiat una butlleta validada a l'Administració de Loteries número 32 de La Corunya.

En la segona categoria (5 encerts + complementari) hi ha hagut un total de quatre encertants, que s'han portat cadascun un premi de 64.924,98 euros. Els guanyadors han validat les seves butlletes a les localitats de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), Jaén i Las Palmas de Gran Canària.

Pot de 45 milions d'euros

Així mateix, en no haver-hi encertants de categoria especial, el pot en joc pel sorteig de dijous que ve s'acumula i ja està en 45 milions d'euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat