El sorteig de la Primitiva deixa un premi històric a Santander (Cantàbria): 63 milions d'euros.

Combinació guanyadora de la Primitiva

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva celebrat aquest dissabte, 3 d'abril, ha estat formada pels números 10, 8, 1, 27, 31 i 17. El complementari ha estat el 34 i el reintegrament, l'1. La recaptació del sorteig ha ascendit a 12.261.232,00 euros.

La Primitiva / Loterías y Apuestas del Estado

La Primitiva deixa un premi de 63 milions d'euros a Santander (Cantàbria) / Loterías y Apuestas del Estado 

Premi de 63 milions d'euros a Santander

El sorteig de la Primitiva d'aquest dissabte ha deixat a Santander (Cantàbria) una butlleta encertant de categoria especial (sis encerts més reintegrament), que amb el premi acumulat de primera categoria (sis encerts) cobrarà 63.143.432,53 euros.

Aquesta butlleta ha estat validada a l'Administració de Loteries número 27 de Santander, situada en el centre comercial Badia de Santander.

Encertants de primera categoria

El Joker ha estat el 4004433A. El seu propietari s'emporta un premi d'un milió d'euros. A més, de primera categoria, també hi ha encertants i un d'ells també és de Santander.

Els altres de Vélez Rubio (Almeria) i Sant Sebastià (Guipúscoa) i l'últim ha validat la butlleta a través del canal oficial de Loteries i Apostes de l'Estat. Cadascun dels seus propietaris s'emportarà un premi de 290.339,39 euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat