Cada 22 de desembre, tot el país té una esperança en comú: guanyar la grossa de la Loteria de Nadal. Sens dubte, no és una cosa fàcil i molts s'hi passen la vida intentant-ho sense èxit, i és que, com molts diuen, és més probable que et caigui un llamp a què et toqui la grossa. Ara bé, si ets un d'aquests grans afortunats que ha guanyat la Loteria de Nadal 2023, sigui amb un premi petit o un de gros, hi ha certes recomanacions que hauries de seguir per a no caure en errors. Aquí et deixem les precaucions que hauries de tenir. 

💵 Les terminacions menys desitjades de la Loteria de Nadal 2023


🤔 Puc mantenir l'anonimat si em toca un premi de la Loteria de Nadal?
 

Que no fer mai si et toca la grossa de la Loteria de Nadal

Segur que tens moltíssimes ganes d'emportar-te uns quants milers d'euros a la butxaca amb la Loteria de Nadal. I segur que ja tens pensades moltes idees en les quals gastaries aquests diners. Deixa'ns dir-te que, desgraciadament, no hauries de fer moltes d'elles.

Deixar la feina

A tots ens encantaria deixar la feina i viure del premi de la Loteria de Nadal, però desgraciadament no és un desig realista. El que et recomanem, és que inverteixis part dels diners en emprendre per a poder crear un negoci rendible i que et permeti tenir un sou fix. Diversos estudis demostren que els guanyadors de la Loteria acostumen a perdre tots els diners en els primers anys.

No t'ho gastis tot ràpidament

Un pis, un cotxe, una consola... Tots tenim una llista ben gran de coses que volem comprar, però no siguis compulsiu! Comprant sense parar només aconseguiràs que el premi et duri un parell de dies. Com comentàvem, una de les millors coses que pots fer és invertir per aconseguir augmentar encara més aquests diners. 

Inverteix, però amb cap

T'hem dit diversos cops que invertir és una bona opció, però sempre s'ha de fer amb cap o no servirà de res. Abans de posar els teus diners a algun lloc, informat bé i assessorat amb professionals per a no fer cap pifiada.

Presumir que has guanyat la Loteria de Nadal

Segur que estàs superfeliç i tens moltes ganes de compartir la notícia, però et recomanem no ser massa públic. En casos com aquest, el millor que pots fer és mantenir-te discret i dir-ho només al teu entorn més proper. D'aquesta manera, evitaràs interessats o possibles lladres. 

Com a últim consell, també et recomanem guardar el teu dècim premiat el millor que puguis: amaga'l en un lloc poc visible i segur, evita que es faci malbé, etc. Si cobres el premi com més aviat millor, també t'estalviaràs haver d'estar més preocupat del compte.