El Gordo de la Primitiva d'aquest diumenge deixa un premi de 19 milions d'euros a Gijón (Astúries) i un premi molt gran a Madrid.

Combinació guanyadora del Gordo de la Primitiva

La combinació guanyadora del sorteig del Gordo de la Primitiva celebrat aquest diumenge, 4 d'abril de 2021, ha estat formada pels números 18, 25, 43, 44 i 52. El número clau (reintegrament) ha estat el 5. La recaptació del sorteig ha ascendit a 4.313.392,50 euros.

Premi de 19 milions d'euros a Gijón

De primera categoria (cinc encerts més complementari) existeix una butlleta encertant que ha estat validada a l'Administració de Loteries Número 3 de Gijón (Astúries), situada al carrer Río de Oro 8, i que ha estat premiat amb 19.246.473,59 euros.

Encertant de segona categoria

De segona categoria (cinc encerts) existeix una butlleta encertant que ha estat validada a l'Administració de Loteries numero 473 de Madrid, situada en el centre comercial Arturo Soria Plaza. El seu propietari s'emporta un premi de 192.766,29 euros.

Pot de 5 milions d'euros

En el proper sorteig del Gordo de la Primitiva, que se celebrarà el diumenge 11 d'abril, es posarà en joc un fons garantit de 5 milions d'euros pels encertants de primera categoria.

La Primitiva / Loterías y Apuestas del Estado El Gordo de la Primitiva deixa un premi de més de 19 milions d'euros a Gijón (Astúries) / Loterías y Apuestas del Estado 

La Primitiva deixa 63 milions d'euros a Santander

Aquesta Setmana Santa, la Primitiva també ha deixat un premi enorme: en el sorteig del dissabte, un únic encertant de primera categoria que va validar la seva butlleta a Santander (Cantàbria) es va emportar un premi de més de 63 milions d'euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat