Una persona ha guanyat més d'un milió d'euros a l'Euromillones d'Anglaterra i ho ha perdut tot. El motiu? No ha anat a buscar el premi en 180 dies.

Guanya un milió d'euros a l'Euromillones i ho perd tot per no reclamar el premi a temps

Imagina guanyar 1.159.733 euros a la loteria i perdre-ho tot per no anar a buscar el premi. Per surrealista que sembli, això és el que li ha passat a una persona de Walsall, una ciutat del Regne Unit. Fa sis mesos va comprar una butlleta a l'Euromillones i li va tocar un premi d'un milió de lliures, que són 1.159.733 euros.

Euromillones Millonaire Maker

A l'administració de loteries es van posar molt contents, ja que no cada dia es ven una butlleta amb un premi tan gran. No obstant això, els dies van anar passant i el guanyador, que havia comprat la butlleta el 18 de setembre del 2020, no venia. El propietari del local, va buscar desesperadament el guanyador de l'Euromillones Millonaire Maker, que era la loteria que havia jugat la persona premiada.

De fet, quan va veure que anava passant el temps i que no venia a buscar el premi, va organitzar un llançament d'una cervesa d'edició limitada per buscar desesperadament la persona guanyadora, que tenia la butlleta amb el codi ZVKP 53227, segons informa Express & Starr.

Euromillones / Pixabay

Guanya un milió d'euros a l'Euromillones i ho perd tot per no reclamar el premi a temps / Pixabay

180 dies per recollir el premi

El termini necessari per reclamar un premi de la loteria és de 180 dies, que són aproximadament, uns sis mesos. Així doncs, el 16 de març d'aquest 2021, la persona premiada amb 1.159.733 euros, ho ha perdut tot, ja que no ha reclamat el premi a temps, fet que ha sorprès als ciutadans de Walsall, ja que la campanya per aconseguir localitzar el guanyador ha estat molt intensa.

Es desconeix completament qui ha pogut comprar aquesta butlleta i els motius pels quals no hauria recollit el premi. Què faran amb aquests diners? El mateix que es fa amb cada premi de la loteria que no es recull: s'inverteix en un fons per "ajudar a les bones causes", explica un portaveu de la Loteria Nacional del Regne Unit.

Guanyen 150 milions de pessetes a la Primitiva i ho perden tot per no segellar la butlleta

No és la primera vegada que una persona guanya la loteria i ho perd tot. De fet, fa uns anys, va haver-hi un cas molt similar a Girona: dos homes van perdre el premi de 150 milions de pessetes que havien guanyat a la Primitiva. El motiu? S'havien oblidat de segellar la butlleta: "El meu company es va passar el dia plorant, perquè aquest lamentable oblit ens ha costat 75 milions de pessetes a cada un", comenta un dels homes que ha perdut aquest premi milionari.