El sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts deixa un nou milionari a Madrid i el pot puja a 115 milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest dimarts, 23 de març, ha estat formada pels números 2, 26, 29, 36 i 49. Les estrelles han estat el 3 i el 9. La recaptació ha ascendit a 54.390.362,40 euros.

En el sorteig d'aquest dimarts no s'han registrat butlletes encertants de primera categoria (cinc números i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig, amb l'Eurobote, es posarà en joc un pot de 115 milions d'euros.

Euromillones / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromillones deixa un nou milionari a Alcorcón (Madrid) i el pot puja a 115 milions d'euros / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

Tampoc hi ha encertants de segona categoria, però s'han comptabilitzat tres butlletes encertants de tercera categoria (cinc números), cadascun dels seus propietaris s'emporta un premi de 20.736,33 euros.

'El Millón'

La butlleta encertant d'"El Millón", amb codi MDX55984, ha estat validada a l'Administració de Loteries número 20 d'Alcorcón (Madrid), situada en centre comercial Parque Oeste. El seu propietari cobrarà un premi d'un milió d'euros.

Pot de 115 milions d'euros

Com que no hi ha cap encertant de primera categoria, en el proper sorteig de l'Euromillones, que se celebrarà el divendres 26 de març, un únic encertant es podria emportar un premi de ni més ni menys que 115 milions d'euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat