Un entrant o pintxo de carn farcit amb carbassó, ceba tendre i espàrrec verd. A mi no em va massa la carn vermella, però de tant en tant està bé menjar-la. Reconec que és un handicap. Tal i com us mostro veureu que la verdura queda una mica "al dente"... així que si us agrada més feta us recomano passar-la una mica per la paella abans de farcir la carn. Som-hi.

Ingredients

4 tires molt fines de vedella (tapa plana)

4 puntes d'espàrrec verd

mig carbassó  

una ceba tendre

pa ratllat

1 ou 

oli d'oliva

sal

sal maldon  

crema de vinagre de Mòdena

Preparació
1.
rotllets vedella pas1

Netegeu bé la carn i prepareu la verdura.

2.
rotllets vedella pas3

Fixeu-la amb dos escuradents per evitar que s'obri.

3.
rotllets vedella pas4

Batim un parell d'ous...

4.
rotllets vedella pas5

... suquem el rotllet... salem la carn....

5.
rotllets vedella pas6

... i l'arrebossem amb pa ratllat.

6.
rotllets vedella pas7

Aquests escuradents els podrem treure un cop fregit el rotllet.

7.
rotllets vedella pas8

Quan l'oli sigui ben calentó... fregim els rotllets... durant uns 3 o 4 minuts (al gust).

8.
rotllets vedella pas9

Els reservarem en un paper absorbent.

  

9.
rotllets vedella pas10

Ja podem anar muntant el plat, perquè s'ha de menjar calent.

10.
rotllets vedella pas11

Finalment, decorarem els rotllets amb una mica de crema balsàmica de Mòdena.

11.
rotllets vedella pas12

... uns xorrets per sobre... i llestos...

12.
rotllets vedella pas13

Si us agrada la carn... és un pintxo amb molt gust de carn.

13.
rotllets vedella pas14

Bon Profit!