Sí,sí... mitjana de vedella amb patates. També és una recepta... i molt respectable, eh? Avui veurem com cuinar un bon tall de mitjana de vedella que acompanyarem amb patates fregides. Però ja sabeu que si en una cosa no soc expert és en carns vermelles.

Ingredients

1 tall de mitjana de vedella per persona  

oli d'oliva  

sal en escates

patates fregides com a guarnició

Preparació
1.
mitjana vedella patates pas1

Traiem la carn de la nevera i la deixem reposar uns minuts... fins que agafi temperatura. Mentrestant, ja podeu anar escalfant la planxa o grill.

2.
mitjana vedella patates pas2

Quan la planxa sigui molt molt calenta... hi podeu tirar un petit raig d'oli d'oliva i seguidament la mitjana.

3.
mitjana vedella patates pas3

Deixeu-la fer el temps necessari per cada banda segons el punt de cocció escollit.

4.
mitjana vedella patates pas4

En aquest cas han passat dos minuts per una banda...

5.
mitjana vedella patates pas5

... i dos minuts més per l'altra banda. La temperatura de la planxa ens ha de proporcionar aquest magnífic color daurat, torradet i ben cuit. Ja sabeu que els bacteris s'acumulen a les parts exteriors de la carn (no així al seu interior)... i aquest marcatge també ens garantirà un resultat més higiènic i saludable.

6.
mitjana vedella patates pas6

Per una altra banda, prepararem unes patates fregides de guarnició.

7.
mitjana vedella patates pas7

I ho emplatem, però abans salarem la carn amb una mica de sal en escates.

8.
mitjana vedella patates pas8

Ho servirem a taula ben calentó.

9.
mitjana vedella patates pas9

Com podeu observar, aquesta peça es podria considerar al punt... tirant cap a poc feta.

10.
mitjana vedella patates pas10

Bon profit!