• ANC​
  • Terratrèmol Turquia​-Síria | DIRECTE​
  • Martín Pallín​
  • Rosalía Grammys 2023​
  • Goya 2023​
  • Dijous Gras​
  • Temps ​Catalunya​​​​​​​​​​​
  • Festes Santa Eulàlia 2023​
  • Carnestoltes Barcelona​​​​
  • Gala Goya 2023​​​
  • Oscars 2023​​​
  • Eleccions municipals 2023​​​​
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Receptes amb bolets

Carns Fricandó amb moixernons Albert Vilas
Carns Filet de vedella amb salsa Ras El Hanout i guarnició de xampinyons amb sobrassada picant Albert Vilas
Carns Filet de porc amb xampinyons Albert Vilas
Carns Farcellets de carn amb salsa de ceps Albert Vilas
Carns Filet de porc amb reducció de Pedro Ximénez Albert Vilas
Carns Filet de gall dindi amb salsa de llimona Albert Vilas
Carns Conill estofat amb ceps Albert Vilas
Carns Conill al forn amb rovellons Albert Vilas
Carns Carn de vedella rostida amb moixernons Albert Vilas
Carns Botifarra amb bolets i allioli de codony Albert Vilas
Tapes Xampinyons farcits d'ou de guatlla cuit amb oli de cep Albert Vilas
Tapes Xampinyons farcits de pernil ibèric a l'oli de sajolida sobre crema de verdura Albert Vilas
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: