D'una banda, em feia ràbia haver de fer un pastís sencer de fondant. Sí, sí, ja sé que queda molt maco, però amb tant de sucre allò no hi ha qui s'ho foti. D'una altra banda, tenia clar que un pastís tradicional resultaria molt més bo al paladar, però dibuixar un Spiderman de xocolata al capdamunt no tindria el mateix impacte visual que té el fondant. I és que amb el fondant, ens agradi o no, trobem una textura modelable molt interessant que ens permet fer volar la nostra imaginació. Això és innegable. Però permeteu-me aclarir, també, que saber treballar el sucre no és sinònim de mestre pastisser. El fet de saber esculpir el fondant, en el fons, equival a la mateixa habilitat i talent demostrats amb altres materials modelables com la plastilina. La pastisseria de veritat, l'autèntica vull dir, va molt però molt més enllà del que aquest petit món del sucre representa, que jo classificaria com a una branca més de l'art pastisser, com ho pot ser la confiteria, la bomboneria, la brioixeria o la rebosteria.
Llavors, estem davant d'un artista o d'un pastisser? Un mestre pastisser podria ser considerat un artista de la decoració amb sucre, però aquesta afirmació no funciona a l'inrevés. I aquí, precisament, és on rau la diferència i on es malinterpreta el concepte de "pastisseria creativa", com si la pastisseria de sempre no ho hagués estat mai creativa.
1 pa de pessic
sucre bany (80% almívar + 20% brandi)
fideus de xocolata
cobertura de xocolata negra
1 pot de melmelada de préssec
Per a la trufa clara per muntar:
500 ml de nata per muntar
35 g de cobertura de xocolata negra
80-100 g de sucre
Per a la figura de Spiderman:
1 pa de pessic petit
sucre bany (80% almívar + 20% brandi)
melmelada de préssec
100 g de fondant color vermell
50 g de fondant color blanc
50 g de fondant color negre
Variants:
- Podeu farcir el pastís amb altres melmelades o confitures
- Podeu banyar el pastís directament amb llet enlloc de sucre bany
![pastis trufa clara spiderman pas1 pastis trufa clara spiderman pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/28/10/pastis-trufa-clara-spiderman-pas1.jpeg)
Us ho he explicat moltes vegades, però avui ho tornarem a fer. Un cop tenim el pa de pessic cuit i fred li haurem de treure la crosta o part més fosca. És una qüestió d'estètica i una pràctica molt habitual a les pastisseries professionals.
![pastis trufa clara spiderman pas2 pastis trufa clara spiderman pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/28/52/pastis-trufa-clara-spiderman-pas2.jpeg)
Amb compte, traurem la part superior.
![pastis trufa clara spiderman pas4 pastis trufa clara spiderman pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/29/36/pastis-trufa-clara-spiderman-pas4.jpeg)
També repelarem les cantonades.
![pastis trufa clara spiderman pas5 pastis trufa clara spiderman pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/29/78/pastis-trufa-clara-spiderman-pas5.jpeg)
Aquests retalls els podeu aprofitar per fer púdíng, tarta tatín, tiramisú, etc. La part inferior del pastís no cal tocar-la.
![pastis trufa clara spiderman pas6 pastis trufa clara spiderman pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/30/62/pastis-trufa-clara-spiderman-pas6.jpeg)
També aprofitarem per a dividir el pastís horitzontalment en dues capes.
![pastis trufa clara spiderman pas9 pastis trufa clara spiderman pas9](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/31/88/pastis-trufa-clara-spiderman-pas9.jpeg)
Ara prepararem el que se'n diu "sucre bany" o barreja d'almívar amb brandi. Jo faig 80% almívar + 20% brandi. És poca quantitat pels nens i aportarà un gran aroma. Si no voleu afegir licor, pinteu-ho només amb almívar o amb llet.
![pastis trufa clara spiderman pas12 pastis trufa clara spiderman pas12](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/33/14/pastis-trufa-clara-spiderman-pas12.jpeg)
Barregem bé el sucre bany.
![pastis trufa clara spiderman pas14 pastis trufa clara spiderman pas14](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/33/98/pastis-trufa-clara-spiderman-pas14.jpeg)
Reservem el pastís i anem a muntar la trufa clara. Aquesta trufa l'haurem preparat el dia anterior i haurà reposat una nit a la nevera.
![pastis trufa clara spiderman pas15 pastis trufa clara spiderman pas15](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/34/40/pastis-trufa-clara-spiderman-pas15.jpeg)
Quan li falti poc per acabar de muntar, hi afegirem el sucre.
![pastis trufa clara spiderman pas16 pastis trufa clara spiderman pas16](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/34/82/pastis-trufa-clara-spiderman-pas16.jpeg)
Un cop muntada, barrejarem una mica de trufa clara amb la melmelada.
![pastis trufa clara spiderman pas17 pastis trufa clara spiderman pas17](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/35/24/pastis-trufa-clara-spiderman-pas17.jpeg)
Quins colors, eh?
![pastis trufa clara spiderman pas18 pastis trufa clara spiderman pas18](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/35/66/pastis-trufa-clara-spiderman-pas18.jpeg)
I aquesta barreja serà la que posarem com a farciment sobre el pastís.
![pastis trufa clara spiderman pas19 pastis trufa clara spiderman pas19](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/36/08/pastis-trufa-clara-spiderman-pas19.jpeg)
Seguidament, ho cobrirem amb la part superior del pastís.
![pastis trufa clara spiderman pas20 pastis trufa clara spiderman pas20](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/36/50/pastis-trufa-clara-spiderman-pas20.jpeg)
Que també banyarem amb sucre bany.
![pastis trufa clara spiderman pas21 pastis trufa clara spiderman pas21](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/36/92/pastis-trufa-clara-spiderman-pas21.jpeg)
Ara haurem de cobrir tot el pastís amb trufa clara. Escudilleu-la amb una paletina. No feu servir altres estris. La paletina és l'únic estri pensat per aquesta funció, i val la pena comprar-ne una.
![pastis trufa clara spiderman pas22 pastis trufa clara spiderman pas22](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/37/34/pastis-trufa-clara-spiderman-pas22.jpeg)
Com us comentava abans, la base que hem col·locat a sota del pastís ens permetrà aixecar-lo amb una mà...
![pastis trufa clara spiderman pas24 pastis trufa clara spiderman pas24](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/38/54/pastis-trufa-clara-spiderman-pas24.jpeg)
Procureu que quedi decent, eh? esforceu-vos una mica, coi!
![pastis trufa clara spiderman pas25 pastis trufa clara spiderman pas25](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/38/96/pastis-trufa-clara-spiderman-pas25.jpeg)
A continuació aplicarem uns fideus de xocolata al lateral del pastís, que quedarà molt bé.
Ho farem fent servir la mateixa tècnica d'aixecar el pastís amb una mà i aplicar els fideus amb l'altra.
Per últim, omplirem una mànega pastissera amb un cornet estrellat.
![pastis trufa clara spiderman pas28 pastis trufa clara spiderman pas28](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/40/22/pastis-trufa-clara-spiderman-pas28.jpeg)
I farem unes roses de trufa als laterals.
![pastis trufa clara spiderman pas29 pastis trufa clara spiderman pas29](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/40/64/pastis-trufa-clara-spiderman-pas29.jpeg)
Molt bé, ja gairebé tenim el pastís acabat.
Us recomano que el reserveu al congelador, com qualsevol altre pastís de nata. L'haureu de treure una hora abans de consumir i estarà perfecte.
![pastis trufa clara spiderman pas31 pastis trufa clara spiderman pas31](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/41/48/pastis-trufa-clara-spiderman-pas31.jpeg)
Retallarem una peça de pa de pessic pensant que ens ha de quadrar bé al mig del pastís que hem fet.
![pastis trufa clara spiderman pas32 pastis trufa clara spiderman pas32](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/41/90/pastis-trufa-clara-spiderman-pas32.jpeg)
Procurarem donar-li forma de cap o de cara.
![pastis trufa clara spiderman pas34 pastis trufa clara spiderman pas34](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/42/74/pastis-trufa-clara-spiderman-pas34.jpeg)
el pintarem amb una mica de sucre bany.
![pastis trufa clara spiderman pas36 pastis trufa clara spiderman pas36](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/43/58/pastis-trufa-clara-spiderman-pas36.jpeg)
Ja tenim assegurada la part més gustosa del pastís. Ara anem a per la part més creativa.
![pastis trufa clara spiderman pas37 pastis trufa clara spiderman pas37](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/44/00/pastis-trufa-clara-spiderman-pas37.jpeg)
Els que heu tocat el fondant, ja sabeu que abans de fer-lo servir s'ha de treballar una estona amb les mans per donar-li una textura adient.
![pastis trufa clara spiderman pas38 pastis trufa clara spiderman pas38](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/44/42/pastis-trufa-clara-spiderman-pas38.jpeg)
En el cas que ens ocupa avui, l'Spiderman, el fondant de color vermell serà el que més farem servir.
![pastis trufa clara spiderman pas39 pastis trufa clara spiderman pas39](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/44/84/pastis-trufa-clara-spiderman-pas39.jpeg)
El treballem, igual que el blanc i el negre.
![pastis trufa clara spiderman pas40 pastis trufa clara spiderman pas40](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/45/26/pastis-trufa-clara-spiderman-pas40.jpeg)
Ara, amb un corró, estirarem una capa de fondant vermell.
![pastis trufa clara spiderman pas41 pastis trufa clara spiderman pas41](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/45/68/pastis-trufa-clara-spiderman-pas41.jpeg)
Aplicarem aquesta capa sobre el mini pastisset amb forma de cara que hem fet.
![pastis trufa clara spiderman pas43 pastis trufa clara spiderman pas43](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/46/52/pastis-trufa-clara-spiderman-pas43.jpeg)
Dissenyarem els ulls i...
![pastis trufa clara spiderman pas44 pastis trufa clara spiderman pas44](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/46/94/pastis-trufa-clara-spiderman-pas44.jpeg)
i els enganxarem al fondant vermell. No cal que estiguin perfectes ja que els cobrirem amb fondant negre més endavant. Per cert, venen un pegament especial per fondant, comestible, però no us caldrà. I si us cal, apliqueu una mínima humitat (aigua) que també us farà de pegament.
![pastis trufa clara spiderman pas45 pastis trufa clara spiderman pas45](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/47/36/pastis-trufa-clara-spiderman-pas45.jpeg)
![pastis trufa clara spiderman pas47 pastis trufa clara spiderman pas47](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/48/20/pastis-trufa-clara-spiderman-pas47.jpeg)
![pastis trufa clara spiderman pas48 pastis trufa clara spiderman pas48](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/48/62/pastis-trufa-clara-spiderman-pas48.jpeg)
Amb aquesta tira dibuixarem el contorn dels ulls. Aquí sí, procureu que quedi el millor possible.
![pastis trufa clara spiderman pas49 pastis trufa clara spiderman pas49](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/49/16/pastis-trufa-clara-spiderman-pas49.jpeg)
Seguidament, feu tires negres més primes amb les que simularem la tela d'aranya.
![pastis trufa clara spiderman pas50 pastis trufa clara spiderman pas50](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/49/58/pastis-trufa-clara-spiderman-pas50.jpeg)
Paciència nanos! que és un moment divertit aquest!
![pastis trufa clara spiderman pas51 pastis trufa clara spiderman pas51](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/50/00/pastis-trufa-clara-spiderman-pas51.jpeg)
A poc a poc, anirem dissenyant el nostre Spiderman fins a completar-lo.
![pastis trufa clara spiderman pas52 pastis trufa clara spiderman pas52](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/50/42/pastis-trufa-clara-spiderman-pas52.jpeg)
Es podria fer millor segurament, però jo estic força content amb el resultat.
![pastis trufa clara spiderman pas53 pastis trufa clara spiderman pas53](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/50/84/pastis-trufa-clara-spiderman-pas53.jpeg)
Ja tenim el careto del Spiderman fet. El reservarem en un lloc fresc i sec. No cal nevera ni congelador, però heu d'evitar fonts de calor properes. Si voleu, cobriu-lo amb una mica de paper.
![pastis trufa clara spiderman pas54 pastis trufa clara spiderman pas54](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/51/26/pastis-trufa-clara-spiderman-pas54.jpeg)
I què ens queda fer? la part de la xocolata. A on s'hi tiren de cap els nens i les nenes quan veuen un pastís. Prepararem una decoració extra feta amb cobertura de xocolata.
![pastis trufa clara spiderman pas55 pastis trufa clara spiderman pas55](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/51/68/pastis-trufa-clara-spiderman-pas55.jpeg)
Partiu-lo en trossos.
![pastis trufa clara spiderman pas56 pastis trufa clara spiderman pas56](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/52/10/pastis-trufa-clara-spiderman-pas56.jpeg)
Poseu-ho al bany maria.
![pastis trufa clara spiderman pas57 pastis trufa clara spiderman pas57](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/52/52/pastis-trufa-clara-spiderman-pas57.jpeg)
Avui us ensenyaré un petit truc, si es que se li pot dir truc. Retalleu la meitat d'un full dinA4.
![pastis trufa clara spiderman pas58 pastis trufa clara spiderman pas58](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/52/94/pastis-trufa-clara-spiderman-pas58.jpeg)
Remeneu la cobertura per facilitar que es desfacin els grumolls.
![pastis trufa clara spiderman pas59 pastis trufa clara spiderman pas59](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/53/36/pastis-trufa-clara-spiderman-pas59.jpeg)
Fins que sigui completament desfeta. Ara deixeu-la atemperar fora del bany maria. Per anar bé, la cobertura ha d'estar a la mateixa temperatura que el cos humà. La manera que tenen els pastissers de comprovar-ho és provocant el contacte de la cobertura amb el llavi inferior, que és una part del cos humà molt sensible a la temperatura. Si la noteu més aviat freda, significarà que està al punt. Si la noteu calenta haureu d'esperar. La diferencia de tractar-la freda o calenta és la qualitat visual que tindrà. Si és freda brillarà i serà atractiva a la vista. Si és calenta, quedarà mate i amb vetes blanques, molt lletja. Aviat publicaré una entrada per explicar com tractar la cobertura de xocolata i fer bombons, torró, mones i ous de pasqua, etc.
![pastis trufa clara spiderman pas60 pastis trufa clara spiderman pas60](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/53/78/pastis-trufa-clara-spiderman-pas60.jpeg)
Amb la cobertura atemperada, posarem una bona quantitat sobre el full que hem retallat.
![pastis trufa clara spiderman pas61 pastis trufa clara spiderman pas61](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/54/20/pastis-trufa-clara-spiderman-pas61.jpeg)
Procureu no arribar als extrems.
![pastis trufa clara spiderman pas62 pastis trufa clara spiderman pas62](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/54/62/pastis-trufa-clara-spiderman-pas62.jpeg)
Seguidament feu moviments amb el full per a repartir correctament la cobertura i evitar marques i bombolles.
![pastis trufa clara spiderman pas63 pastis trufa clara spiderman pas63](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/55/04/pastis-trufa-clara-spiderman-pas63.jpeg)
Deixeu-la refredar. Poseu el full dins la nevera durant una estona.
![pastis trufa clara spiderman pas64 pastis trufa clara spiderman pas64](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/55/46/pastis-trufa-clara-spiderman-pas64.jpeg)
Un cop freda, ja la podreu tallar amb un ganivet fi.
![pastis trufa clara spiderman pas65 pastis trufa clara spiderman pas65](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/55/88/pastis-trufa-clara-spiderman-pas65.jpeg)
Avui li donarem forma de punxes. A continuació, deixeu-lo a nevera una bona estona fins que la cobertura estigui totalment quallada (1 hora).
![pastis trufa clara spiderman pas66 pastis trufa clara spiderman pas66](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/56/30/pastis-trufa-clara-spiderman-pas66.jpeg)
Llavors, i amb molta cura, podreu retirar aquestes punxes de xocolata del paper. Reserveu-les a la nevera fins el moment d'utilitzar-les. Manipuleu amb les mans el mínim temps possible la xocolata. Ja sabeu que la mateixa escalfor del nostre cos pot fondre la xocolata.
![pastis trufa clara spiderman pas67 pastis trufa clara spiderman pas67](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/56/72/pastis-trufa-clara-spiderman-pas67.jpeg)
Aprofiteu que heu desfet cobertura i feu un cornet de paper.
![pastis trufa clara spiderman pas68 pastis trufa clara spiderman pas68](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/57/14/pastis-trufa-clara-spiderman-pas68.jpeg)
Amb unes tisores talleu la punta, ben fina.
![pastis trufa clara spiderman pas69 pastis trufa clara spiderman pas69](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/57/56/pastis-trufa-clara-spiderman-pas69.jpeg)
I apa, a escriure, a fer proves i,
![pastis trufa clara spiderman pas70 pastis trufa clara spiderman pas70](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/57/98/pastis-trufa-clara-spiderman-pas70.jpeg)
Aquí no us vull enganyar. Això d'escriure amb xocolata és més complicat del que sembla i necessitareu una mica de pràctica. Per això, us recomano que abans d'escriure directament al pastís, feu proves sobre paper. En aquest exemple, he escrit felicitats en un paper i he unit totes les lletres amb una tira que faci de base. A més, he procurat acabar-ho amb tres punxes. I per què? efectivament, per poder clavar-ho al pastís, ho veureu més abaix.
![pastis trufa clara spiderman pas71 pastis trufa clara spiderman pas71](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/58/40/pastis-trufa-clara-spiderman-pas71.jpeg)
Si voleu, podeu posar un puntet de xocolata decoratiu a sobre de cada rosa de trufa clara. I per fi, el moment culminant: el muntatge del pastís. El traiem del congelador i aprofitem per retirar la base.
![pastis trufa clara spiderman pas72 pastis trufa clara spiderman pas72](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/58/82/pastis-trufa-clara-spiderman-pas72.jpeg)
El passarem a un cartró amb blonda amb l'ajuda d'una paletina.
![pastis trufa clara spiderman pas74 pastis trufa clara spiderman pas74](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/60/08/pastis-trufa-clara-spiderman-pas74.jpeg)
Molt bé.
![pastis trufa clara spiderman pas75 pastis trufa clara spiderman pas75](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/60/50/pastis-trufa-clara-spiderman-pas75.jpeg)
Amb la paletina, també, incorporarem la cara del Spiderman al pastís.
![pastis trufa clara spiderman pas76 pastis trufa clara spiderman pas76](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/61/04/pastis-trufa-clara-spiderman-pas76.jpeg)
Seguidament, feu unes incisions just al lateral de la cara, on hi clavarem les punxes de xocolata.
![pastis trufa clara spiderman pas77 pastis trufa clara spiderman pas77](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/61/52/pastis-trufa-clara-spiderman-pas77.jpeg)
Molt bé.
![pastis trufa clara spiderman pas78 pastis trufa clara spiderman pas78](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/62/06/pastis-trufa-clara-spiderman-pas78.jpeg)
Posem les punxes...
![pastis trufa clara spiderman pas79 pastis trufa clara spiderman pas79](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/62/54/pastis-trufa-clara-spiderman-pas79.jpeg)
i això gairebé ho tenim acabat.
![pastis trufa clara spiderman pas80 pastis trufa clara spiderman pas80](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/62/99/pastis-trufa-clara-spiderman-pas80.jpeg)
Només ens quedarà clavar un Felicitats!
![pastis trufa clara spiderman pas81 pastis trufa clara spiderman pas81](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/63/41/pastis-trufa-clara-spiderman-pas81.jpeg)
I l'espelma, és clar.
![pastis trufa clara spiderman pas82 pastis trufa clara spiderman pas82](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/63/83/pastis-trufa-clara-spiderman-pas82.jpeg)
I aquí el teniu acabat.
![pastis trufa clara spiderman pas83 pastis trufa clara spiderman pas83](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/64/25/pastis-trufa-clara-spiderman-pas83.jpeg)
Les punxes li donen volum al pastís i així agrada molt als petits de la casa.
![pastis trufa clara spiderman pas84 pastis trufa clara spiderman pas84](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/64/67/pastis-trufa-clara-spiderman-pas84.jpeg)
Ups!, m'he oblidat un puntet de xocolata sobre una rosa... jeje, les presses, coi! que se'm cremava el pollastre al forn!
![pastis trufa clara spiderman pas85 pastis trufa clara spiderman pas85](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/65/09/pastis-trufa-clara-spiderman-pas85.jpeg)
I poc més que explicar.
![pastis trufa clara spiderman pas86 pastis trufa clara spiderman pas86](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/65/51/pastis-trufa-clara-spiderman-pas86.jpeg)
Bé, sí, tallar-lo i veure'l per dins, no? que sempre fa gust tallar un pastís, oi?
![pastis trufa clara spiderman pas87 pastis trufa clara spiderman pas87](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/65/93/pastis-trufa-clara-spiderman-pas87.jpeg)
Doncs vinga, doneu-me plats!
![pastis trufa clara spiderman pas88 pastis trufa clara spiderman pas88](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/66/35/pastis-trufa-clara-spiderman-pas88.jpeg)
Està molt bo el pastís (el fondant no tant!).
![pastis trufa clara spiderman pas89 pastis trufa clara spiderman pas89](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/66/77/pastis-trufa-clara-spiderman-pas89.jpeg)
La veritat és que una petita quantitat de fondant és més "menjable", barrejada amb tota la resta.
![pastis trufa clara spiderman pas90 pastis trufa clara spiderman pas90](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/53/67/19/pastis-trufa-clara-spiderman-pas90.jpeg)
Bon profit!