Barcelona és un bullici d'obertures, tancaments i canvis. Cada dia hi ha projectes nous que veuen la llum, i d'altres que tanquen una etapa més o menys fructífera. Sempre cal estar atent per caçar al vol les millors novetats de cada temporada, per això avui et portem 4 restaurants de Barcelona que presenten novetats fantàstiques de cara al bon temps.

Novetats culinàries de Barcelona

Restaurants per a tots els gustos i per a totes les butxaques.

Kasa Hanaka

L'aclamat local de cuina casolana japonesa està d'enhorabona. Kasa Hanaka, el restaurant ubicat al centre cívic de Sant Gervasi, obre un nou local al Guinardó. Amb unes vistes increïbles, el restaurant amplia la seva oferta en un lloc privilegiat de la ciutat. A Kasa Hanaka val la pena anar-hi pel menjar, que és deliciós i a uns preus fantàstics; però ara, a més, també és una molt bona aposta per gaudir d'una de les millors vistes de la ciutat. Una novetat a tenir en compte si t'agrada la cuina oriental feta amb amor.

Kasa Hanaka Portada
Plats del restaurant Kasa Hanaka / Foto: Cedida

Os-kuro

Os-kuro, el japonès que trenca expectatives, celebra el seu segon aniversari amb una nova proposta de carta amb productes de temporada, noves elaboracions i noves creacions del xef executiu, Pedro Salillas. Aquesta nova proposta ofereix un menú Omakase, fent referència a un corrent d’origen japonès on el comensal es deixa portar pel xef. La nova carta inclou plats de temporada dissenyats per traslladar-te a l’autèntica cuina nipona. Entre aquests podem trobar el Pop Sunamono, una reinterpretació de les amanides típiques de les tabernes japoneses, el Gyudon, un plat tradicional que es compon bàsicament per arròs i vedella, Cansalada confitada i Kimuchi de Pak-Choy o l’Ànec, naps i salsa de cítrics.

Restaurante Os-Kuro, comida japonesa / Foto: La Gourmeteria
Una recepta japonesa impressionant / Foto: La Gourmeteria

El projecte personal de Joaquim Clos, que va néixer ara fa dos anys, té com a objectiu oferir una cuina japonesa tradicional, servida per un equip de professionals que estimen i respecten la cuina nipona. L’equip d’Os-kuro és un cresol de nacionalitats, amb un objectiu comú: oferir gastronomia japonesa pura, fidel a la tradició i amb producte de màxima excel·lència. El restaurant compta amb una acurada carta de sakes amb una selecció de fins a 9 referències d’aquest per tal d’apropar al comensal a l’univers d’aquesta beguda fascinant i singular.

Culkin

El restaurant Culkin és un dels locals més de moda al barri de Sant Antoni. A tocar de la parada de metro de Poble-Sec, Culkin reinventa la seva oferta i fa un salt endavant en la qualitat dels seus plats. Plats molt ben elaborats amb sabors diferents que sempre amaguen una sorpresa. Un local divertit on, a més, es pot gaudir d'alguns dels millors còctels de la ciutat.

Bykyn Burger

Les famoses smash burgers —carn picada premsada contra la graella per donar-li la forma i que quedi cruixent per fora alhora que sucosa per dins— de Bykyny Burger ja estan llestes per gaudir a l'Eixample de Barcelona. El local del carrer Muntaner 215 eleva l'experiència de tastar les exitoses hamburgueses Bacon Burger i Malpensada, que afegeix un deliciós toc de tòfona al conjunt, a un espai industrial i ple d'ambient, després de triomfar en el món del repartiment a domicili.

Bykyny Burger / Foto: Orsolya Gazdagi
Una de les moltes hamburgueses de Bykyny Burger / Foto: Orsolya Gazdagi

A més, les hamburgueses no són les úniques estrelles de la carta. En Bykyny Burger les patates fregides són casolanes, servides amb una salsa “secreta”, i els fingers de pollastre —exclusius del restaurant físic— estan per llepar-se’n els dits. I, per treure l'antull de dolç, la “bomba”: pa de brioix torrat i untat amb Nutella i melmelada de gerd, el toc final per a una deliciosa experiència en el cor de la ciutat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!