Barcelona és un paradís gastronòmic per als amants de la carn, oferint una àmplia gamma de restaurants que satisfan els paladars més exigents. Des d'autèntiques graelles argentines fins a restaurants d'autor especialitzats en talls prèmium, la ciutat catalana ofereix una experiència culinària inoblidable. Al cor del Barri Gòtic o al llarg del passeig marítim, hi ha establiments que destaquen per la seva qualitat en la selecció de carns i el seu mestratge en la preparació. La tradició culinària espanyola es fusiona amb influències internacionals per oferir plats exquisits, com ara txuletons sucosos, filets tendres o costelles fumades, acompanyats de delicioses guarnicions i salses artesanals. Sigui que busques una experiència gurmet o un ambient més informal, Barcelona té el restaurant perfecte per satisfer la teva passió per la carn. A continuació, un llistat amb algunes de les millors propostes de restaurants de carn a Barcelona.

Els millors restaurants de carn a Barcelona

🍴 La Madurada

Precisament és a Horta on fem la primera parada, a La Madurada, un concepte on la carn és protagonista i ha adaptat l'oferta prèmium del projecte germà Carnal (a Enric Granados) a una butxaca més ajustada i a paladars més democràtics. El responsable, tant del concepte de Carnal com de l'adaptació a La Madurada, és en Joaquín Sánchez, el seu xef executiu. Aquest uruguaià ha lligat bona part de la seva extensa trajectòria professional a la cultura de la carn: va estudiar en el Basque Culinary Center, va treballar al Perú en diversos projectes gastronòmics i, des de fa 6 anys, s'ha especialitzat en la creació de conceptes gastronòmics, així com en el seu desenvolupament i evolució a franquícies. També és sommelier, i segurament un nas i un paladar entrenats ajuden l'uruguaià a conèixer la carn i els processos de maduració amb íntima precisió. Perquè a La Madurada, efectivament, tot gira al voltant de la carn madurada.

📍 Passeig de Maragall, 408

🍴 Os-Kuro

L'oferta gastronòmica del restaurant Os-Kuro és de cuina japonesa pura. Malgrat que les tècniques siguin genuïnament orientals, gran part del producte que se serveix és d'aquí. Un dels que sí que importen del Japó és la carn de Miyazaki. Es tracta de la carn més bona del món. I no perquè ho diguem nosaltres, sinó perquè aquest tipus de carn és una de les premiades al World Steak Challenge 2023, un concurs internacional que premia les millors carns del món. Concretament, es tracta Wagyu Miyazaki A5: 'Wagyu' és la raça de vaca, 'Miyazaki ' és la regió japonesa on es produeix i 'A5' és la millor de les diferents categories que té la carn. Unes peces molt exclusives amb una altíssima infiltració de greix que converteix cada tall en una bomba de sabor que es desfà a la boca com si fos mantega. El preu per una ració de Wagyu Miyazaki A5 és de 62 €.

📍 (C/ València, 271)

🍴 Viñals

Per últim, et recomanem no només un restaurant, sinó també una carnisseria que si ets un autèntic i vertader amant de la carn, no te la pots perdre. Es tracta de la carnisseria Viñals, on fan la millor carn del món, i que s'ubica a Barcelona. El 1906, Antoni Viñals Mitjans va fundar la seva primera carnisseria a Mataró, oferint la millor carn als seus clients. 115 anys després els seus besnets han recuperat la passió i la tradició familiar fundant les carnisseries Viñals 1906. Aquí trobaràs la millor carn de proximitat i professionals que t’assessoraran en tot allò que necessitis. L'objectiu de Viñals 1906 és ensenyar-te a gaudir de la carn. T’ofereixen el millor producte seleccionant-ne l’origen i et proposen les millors receptes de carn adaptades als teus gustos i necessitats. La carn que tenen passa per un estricte sistema de selecció i només les millors vedelles de la Cerdanya arriben als seus taulells.

📍 Av. Diagonal, 557

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!