El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Llenguado amb salsa Meunière

Comença la temporada de llenguado. Què millor per encetar-la que preparant-ne un bon plat a casa. El llenguado és un peix que es troba durant la primera meitat de l'any i el mes de desembre. Aquesta recepta amb salsa Meunière és exquisida i la podràs replicar, si t'agrada, amb altres peixos que puguis trobar al mercat.

🤤 Recepta de llenguado amb salsa Meunière
 

Fideuà de gambes

La fideuà és un dels plats típics catalans més bons de tots. Se sol fer amb escopinyes, musclos i sípia, però aquesta versió amb gambes també és exquisida. Pots fer servir gamba vermella, però ara al desembre encara ets a temps de fer servir gamba blanca abans no s'acabi la temporada. Aprofita-ho!

😋 Recepta de fideuà de gambes
 

Menú de diumenge

Bonítol salat amb tomàquet

El peix també es pot fer servir en amanides. En aquest cas, el bonítol amb tomàquet és una opció d'allò més refrescant. No tot han de ser receptes fregides o al forn, també hi ha combinacions saludables i igualment gustoses. Al cap i a la fi, les amanides fredes de peix com l'esqueixada de bacallà formen part del receptari català tradicional.

🍴 Bonítol salat amb tomàquet
 

Cassola de lluç a la marinera

Per acabar la setmana, una bona cassola de lluç a la marinera. El plat pescador per excel·lència, si és que n'hi ha algún de millor que els altres perquè tots són boníssims. La cassola de lluç és més fàcil del que sembla i et permet obtenir un resultat realment exquisit.

🤩 Recepta de cassola de lluç a la marinera
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!