Aquest diumenge se celebren les eleccions municipals 2023, una cita electoral d'una alta rellevància. En les grans jornades festives, polítiques, esportives i socials acostuma a no venir gaire de gust cuinar. O si més no, passar el menor temps possible preparant el dinar o el sopar. Per aquest motiu, et portem 5 opcions per no perdre el temps fent el dinar o el sopar el 28-M.

5 opcions per no perdre el temps fent el dinar el dia de les Eleccions Municipals 2023

Com si es tractés d'una final de Champions League o la nit d'Eurovisió, són aquells tipus de dies en els quals l'únic que ve de gust és seure al sofà i estar enganxat al televisor seguint el minut a minut de les eleccions municipals i tot el que està passant arreu de Catalunya. Ara bé, per poder viure una jornada així és fonamental no tenir la intenció de cuinar una gran recepta per dinar o sopar, sinó que la millor opció és estalviar-te temps i anar a les possibilitats més fàcils i còmodes. A continuació, les 5 idees per no perdre el temps cuinant el dia de les eleccions municipals 2023.

Pollastre a l'ast: l'opció clàssica

Segurament, el pollastre a l'ast és la primera opció que ens ve a tots al cap quan pensem en quelcom per menjar i no haver de dedicar res de temps als fogons preparant l'àpat. En aquest cas, però, recalcar que no parlem de cuinar i elaborar la recepta del pollastre a l'ast. De fet, a La Gourmeteria pots consultar la recepta per esbrinar com fer un pollastre a l'ast realment deliciós.

Receptes per fer en 3 minuts

Una altra opció que es presenta com una gran resposta a la voluntat de no cuinar el dia de les eleccions municipals 2023 és la idea de receptes per fer en 3 minuts. En aquest cas, sí que t'hauràs d'embrutar les mans i encendre els fogons, però en un temps realment efímer. Amanides de pasta o de llegum, gaspatxo, crema de pastanagues i mango, salmorejo de poma o torrades de ruca, pera, raves i formatge. Aquestes són només alguns plats que comporten molt pocs minuts de preparació i no et trauran gaire estona del sofà.

Pizza o sushi per emportar

Una tercera opció, i que també és una de les clàssiques, és la de demanar menjar per emportar. El ja més que habitual lliurament a domicili. Tot i que abans podia ser vist com un recurs més per als joves, cada cop són més les famílies que també s'acullen a aquesta opció que estalvia molt temps a la cuina. Pizzes o sushi es presenten com les dues alternatives més recurrents. Només caldrà parar taula i ho tindràs tot llest per seguir tot el que passi a les eleccions municipals 2023.

Els tàpers de diumenge

Els tàpers amb receptes ja elaborades són una gran opció quan no hi ha temps per cuinar. Permeten tenir a mà un plat complet i equilibrat, a més de molt saborós. S'evita així recórrer a entrepans o comandes de menjar ràpid, per la qual cosa permet una varietat més àmplia de productes. En tenir diversos tàpers a la nevera sempre hi haurà alguna cosa que vingui de gust en aquell moment i que suposi una opció atractiva.

Les sobres

El malbaratament del menjar no s'hauria de practicar mai. Molts cops acostumem a llençar massa menjar que caduca o que no acabem de cruspir-nos dels nostres plats. El millor, per tant, és reaprofitar allò que sobra i menjar-s'ho per sopar o l'endemà. Amb aquest reaprofitament, t'estalvies cuinar de nou, diners i perdre temps als fogons.