El Mundial de Qatar 2022 és l'epicentre del món del futbol. La gran competició a nivell de seleccions (32 en total, dividides en 8 grups) es juga al país àrab en unes dates especials, ja que per primera vegada en la història el torneig es disputa a finals d'any i no a l'estiu.

En marxa la lluita pel títol més desitjat, amb la fase de grups del Mundial 2022 per començar. Seran 48 partits els que han decidit quines són les millors 16 seleccions de la primera fase de la competició, que l'han jugat un total de 32 equips. També es juguen els vuitens de final, els quarts de final, les semifinals i la final, que es disputa el 18 de desembre.

⚽ Mundial de Qatar 2022: grups, horaris i tot el que has de saber sobre el torneig
 

Final

 

 

Semifinals

 

 

Quarts de final

Les vuit seleccions més fortes d'aquest Mundial de Qatar. Moltes confirmacions i alguna petita sorpresa als quarts de final. França, Països Baixos o l'Argentina, no fallen.

 

 

Vuitens de final

Les millors 16 seleccions del Mundial de Qatar 2022 han passat a la primera eliminatòria de la fase definitiva. La competició mundialista es posa molt seriosa amb els vuitens de final.

 

 

Fase de grups del Mundial de Qatar 2022

La primera fase del Mundial de Qatar 2022 consta de 8 grups, amb 4 seleccions en cadascun. Són un total de 32 seleccions les que disputen aquesta fase de grups, però només les dues millors de cada grup passen de ronda.

Grup A

En el Grup A la selecció favorita, la dels Països Baixos, no ha tingut problemes destacats. I el Senegal ha estat la segona classificada. L'Equador ha fet un gran paper i Qatar ha decebut.

 

 

 

 

Grup B

En el Grup B no hi ha hagut gaire discusió perquè Anglaterra, la gran favorita, ha acabat com a primera de grup. I els Estats Units l'han acompanyat als vuitens de final. L'Iran i Gal·les, tot i fer un bon paper, no passen de la fase de grups.

 

 

 

 

⌚ Horaris i on veure tots els partits del Mundial de Qatar 2022
 

Grup C

En el Grup C hi ha hagut patiment fins al final. L'Argentina i Polònia han passat als vuitens de final, però Mèxic ha lluitat fins l'últim instant. I l'Aràbia Saudita, tot i quedar última del grup, també ha fet un gran paper.

 

 

 

 

Grup D

En el Grup D del Mundial de Qatar 2022, França ha complert tots els pronòstics i Austràlia ha confirmat la sorpresa. Dinamarca i Tunísia han quedat fora de la cita mundialista.

 

 

 

 

Grup E

En el Grup E han acabat passant Espanya i una sorprenent selecció del Japó (que ha estat primera de grup). I una decebedora Alemanya i Costa Rica han quedat fora del Mundial de Qatar.

 

 

 

 

1️⃣1️⃣ L'onze ideal impossible del Mundial de Qatar 2022: els 11 millors jugadors que no hi seran
 

Grup F

En el Grup F hi ha hagut diversió fins l'últim moment, amb el Marroc liderant el grup i Croàcia sent segona. Una frustrada Bèlgica i el Canadà, amb cap punt aconseguit, han dit adeu.

 

 

 

 

Grup G

En el Grup G, el Brasil no ha tingut rival. I Suïssa ha demostrat una gran capacitat per donar la campanada. El CamerunSèrbia han lluitat fins al final.

 

 

 

 

Grup H

En el Grup HPortugal i Corea del Sud han passat de ronda, mentre que l'Uruguai i Ghana s'han acomiadat entre llàgrimes.