La Gourmeteria creix i dona la benvinguda a una nova col·laboradora. Alba Solé Ingla, coneguda com a 'Menja amb Gust' a Instagram (@menjaambgust) i a TikTok (@menjaambgust1), treballa a la redacció d'ElNacional.cat des de l'any 2017, on escriu sobre política i societat. Una de les seves passions principals, però, és la gastronomia, un tema que domina a la perfecció i que comparteix amb els seus seguidors a les xarxes socials. A partir d'ara, a més, podràs gaudir del seu contingut a La Gourmeteria, amb vídeos que et permetran descobrir restaurants únics de Catalunya, espais insòlits vinculats a la gastronomia o realitats culinàries de barri que no coneixies.


'Menja amb Gust' amplia els horitzons de La Gourmeteria per anar una passa més enllà en el contingut gastronòmic audiovisual. L'Alba ens parlarà dels seus restaurants preferits, però també ens explicarà tendències, productes, mercats, trucs i tota mena de continguts únics que podràs dur a la butxaca i consultar amb un sol clic.

A 'Menja amb Gust' hi trobaràs contingut sobre bars i restaurants de tot el món. Alguns a Barcelona i a la resta de Catalunya, però també hi pots consultar informació sobre establiments del País Basc, Portugal, França, Suïssa, Txèquia, Hongria, Itàlia o fins i tot Tailàndia.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!