The Champions Burger és l'esdeveniment gastronòmic més gran del país, un al·lucinant concepte nòmada que recorre més de 15 ciutats de tota la península amb un clar objectiu: portar les millors hamburgueses a tots els amants de les bones burgers. El festival va aterrar a Barcelona el passat 15 de maig i s'allarga fins a aquest diumenge 26 de maig. Durant aquests dies el públic local pot tastar desenes de propostes increïbles en la recerca de la millor hamburguesa gurmet d'Espanya. Can Putades ha aprofitat per visitar aquest certamen a Fira Barcelona Montjuïc per degustar les millors propostes i conèixer el veredicte del públic, clau en aquest esdeveniment. Descobrim-ho!


The Champions Burger a Barcelona: les millors hamburgueses

"Ens agrada molt menjar i, per tant, no ens podíem perdre aquest esdeveniment gastronòmic al·lucinant", diuen la Núria i l'Ona. En ser impossible tastar les quasi 30 hamburgueses diferents que recorren l'espai barceloní, s'han acostat al públic efervescent per esbrinar els gustos personals. I és aquí on la diferència s'ha plasmat, ja que cadascú opta per una diferent, cosa que reflecteix l'alt nivell del festival burger més important d'Europa. Com ha dit un visitant, "menja i beu, que la vida és breu", així que a gaudir a The Champions Burger.

The Champions Burger / Foto: Cedida
L'hamburguesa Jenkin's a The Champions Burger / Foto: Cedida

"Busquem la millor hamburguesa gurmet d'Espanya i per aconseguir-ho enfrontarem centenars d'hamburgueseries, pujades als seus foodtrucks, que lluitaran cara a cara, planxa amb planxa i suor contra suor, per aconseguir el premi a Millor Hamburguesa d'Espanya 2024", defineixen els responsables. Elements i característiques que es valoren en aquest concurs són el sabor, la combinació d'ingredients, l'originalitat i sobretot les ganes i la il·lusió posades a cada hamburguesa. Foc, sabor, fum, carn, motor, tot plegat unit amb música, molt bon ambient i llums faran una combinació especial per crear un esdeveniment únic i inigualable.

26 hamburgueseries a Barcelona

A continuació, el llistat amb les 26 hamburgueseries que el públic assistent podrà tastar a la Fira de Barcelona durant aquests dies de maig.

  1. Muralla Burgers
  2. Eat Jenkins
  3. El Tarantin Chiflado
  4. Torriko Streetbar
  5. Rico Burguer
  6. Vacarnal
  7. Umbrellash
  8. Circoburger
  9. Gottandgrill
  10. Nolasmoke
  11. Soul Coffee beer
  12. By Ciriaco
  13. Moflete by Joe Burger
  14. Bertys Burguer
  15. Guinness Spain
  16. The Ranch Smoke House
  17. Street Food Burger
  18. El Barco Cocina del Pirata
  19. Cheecks and Beer
  20. La Burguesa
  21. Asado Burgers
  22. Double Biere
  23. Folks Burgers
  24. Fels Surtidor
  25. Acero Street Flavors
  26. Soda Bus Barcelona
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!