Segueix-nos a Discover
Portades
Amnistia
Jordi Amat
Generació Z
Estrenes Netflix
Preu llum avui
Temps Catalunya
Trump
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
CERVESA
Per què hauries de mullar el got abans de servir-te una cervesa
Jordi Prió
CURIOSITATS CULINÀRIES
Aquest és el curiós origen del cigaló i la diferència amb el 'cremaet'
Jordi Prió
OPINIÓ
La llista dels 100 millors restaurants de Barcelona que no és la d’en Ferran Adrià
Rosa Molinero Trias
CUINA CATALANA
El restaurant de Barcelona que divulga els grans clàssics de la cuina catalana amb un menú especial
Oriol Foix
La Gourmeteria
El nou restaurant imprescindible de l’Eixample, on l’autenticitat coincideix amb el bon gust
Víctor Antich
MENÚS DE LA SETMANA
Menú setmanal per a la feina: 5 plats boníssims amb producte de temporada
Oriol Foix
DE VINS AMB LA LAURA
3 cellers fantàstics per conèixer un territori únic a Catalunya
Laura Serrano (@losvinosdelaura)
BEGUDES
Què és la beguda hidromel i com es prepara
Jordi Prió
RECEPTES CATALANES
Sopa torrada amb pilotetes: la recepta revelada per una àvia del Lluçanès
Jordi Prió
RESTAURANTS
On menjar bé a la Noguera: els millors restaurants del Prepirineu català
Oriol Foix
Postres i dolços
Panellets de codonyat
Albert Vilas
Peix i marisc
Suquet de sípia amb gambes i escopinyes
Albert Vilas
Tapes
Gírgoles a la planxa amb all i julivert
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos