Portades
Tyler Robinson
Barcelona estiu calorós
Atropellament camió N-II
Tous
Partits Champions avui
Eclipsi solar setembre
Temps Catalunya
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
CURIOSITATS CULINÀRIES
5 aliments salats que porten molt sucre i no ho sabies
Jordi Prió
RESTAURANTS
Un restaurant de Barcelona, entre els 10 més bonics de l'Estat segons els comensals
Oriol Foix
RESTAURANTS
El millor restaurant de Barcelona per menjar pollastre a l'ast
Jordi Tubella
TRUCS DE CUINA
Com fer croquetes casolanes cremoses sense beixamel amb un truc infal·lible
Jordi Prió
RECEPTES MICHELIN
La dolça recepta secreta de Raül Balam que descobreixes si visites el seu restaurant
Jordi Tubella
TRUCS CULINARIS
El truc definitiu per esprémer una llimona sense que amarguegi
Oriol Foix
CURIOSITATS CULINÀRIES
Per què hauries de posar una mica de sal en tallar la ceba (i no és pel sabor)
Jordi Prió
ARRÒS
El truc japonès per fer un arròs perfecte que gairebé ningú no coneix
Jordi Prió
RESTAURANTS
Un dinar al cor de Barcelona per recórrer 200 km fins a Andorra: un agermanament exquisit
Jordi Tubella
HORTALISSES
Maria Nicolau explica quina és la millor manera de comprar enciam: "Hi ha problemes que són inventats"
Oriol Foix
Pasta
Fusilli amb trompetes de la mort, daus de formatge feta i cruixent ibèric
Albert Vilas
Amanides
Tàrtar de salmó fumat amb alvocat
Albert Vilas
Galetes amb xocolata blanca i nous
Receptes
Ingredients
Vídeos