• Incendi Ports
  • Gabriel Rufián
  • Partits avui
  • Abascal
  • Feijóo
  • Lluna plena juliol 2025
  • Festa Major del Raval 2025
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
OUS

Quants ous cuits pots menjar a la setmana? La freqüència ideal per a la salut

Jordi Prió
Tomate, clave en el gazpacho
RECEPTES

Aquest és el gaspatxo sense tomàquet que arrasa a l'estiu

Jordi Prió
Laura Ballester tècnica agrícola Ametller Origen foto Carlos Baglietto
ENTREVISTA

Laura Ballester, tècnica agrícola: “Al Maresme no tenim el relleu generacional assegurat al camp“

Oriol Foix
Festa de celebració dels 25 anys del restaurant Ca l'Amador / Foto: Albert Villaró i Montse Ferrer
OPINIÓ

Una festa al cor del Cadí per celebrar 25 anys d'una cuina que enamora el país sencer

Albert Villaró / Montse Ferrer
Ruta de tapes Casa Leopolda bomba foto cedida
TAPES

La ruta de tapes que pots fer a Barcelona per retre homenatge a la cuina catalana

Oriol Foix
Garbanzos
ALIMENTACIÓ SANA

L'avís d'un nutricionista sobre els cigrons de pot: no tenen tan poca proteïna com creus

Jordi Prió
Restaurant Emocionar / Foto: Top Catalan Restaurants
RESTAURANTS

El millor restaurant familiar amb cuina de mercat al barri del Farró de Barcelona

Top Catalan Restaurants
síndria unsplash
MENJAR

Pel bé de tots, has de deixar de comprar síndria fora de temporada: aquí en tens la raó

Jordi Tubella
Postre
POSTRES

Les postres que els nutricionistes aconsellen per reduir el risc de demència

Jordi Prió
Restaurant Centonze Rambla Barcelona 03
RESTAURANTS

Un refugi a la Rambla de Barcelona: menjar bé a un restaurant amagat al número 111 de la zona zero

Guillem RS
tallarins verdura salsa nous pas000
Pasta Tallarins de verdura amb salsa de nous Albert Vilas
coctel gambes pas000
Peix i marisc Còctel de gambes Albert Vilas
puding maduixes pas000
Postres i dolços Púding de maduixes Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència