Tyler Robinson
Israel
Temps Catalunya
Preu llum avui
Robert Redford
Ada Lluch
'Sîrat'
Albiol
Alexia Putellas
Partits Champions avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
RESTAURANTS
Un restaurant de Barcelona, entre els 10 més bonics de l'Estat segons els comensals
Oriol Foix
RECEPTES
5 receptes que pots fer a casa sense haver d'encendre els fogons
Oriol Foix
BOLETS
Bolets a Catalunya: quins podem trobar al setembre als boscos i són comestibles?
Oriol Foix
RESTAURANTS
El bar de vins amb 14 metres de nevera i una proposta única a Barcelona
Rosa Molinero Trias
FORMATGES
Un expert revela per què hi ha formatges de color taronja: el seu origen i significat
Xevi Miró
POSTRES
Flam de xocolata sense forn: ràpid, fàcil i deliciós
Jordi Prió
TRUCS CULINARIS
Hamburgueses casolanes sucoses: el secret perquè no quedin seques
Jordi Prió
OT 2025
Una concursant catalana d''OT 2025' al·lucina en veure com fan el pa amb tomàquet els seus companys
Jordi Tubella
TRUCS DE CUINA
Com fer croquetes casolanes cremoses sense beixamel amb un truc infal·lible
Jordi Prió
RESTAURANTS
El millor restaurant de Barcelona per menjar pollastre a l'ast
Jordi Tubella
Pintxos
Pintxo de porro i gamba vermella arrebossada amb romesco
Albert Vilas
Pintxos
Pintxo de botifarreta amb ceba cruixent i fum en pols
Albert Vilas
Pintxos
Pintxo de llom, ceba i formatge amb salsa de taronja amarga
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos