• Segueix-nos a Discover
  • Grip aviària Lleida
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Mazón
  • Spotify
  • Alerta INUNCAT
  • Refranys catalans
  • Bona nit de Nadal 2025
  • Netejar forn
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
RECEPTES CATALANES

La història de l'escudella i carn d'olla: el primer plat documentat de Nadal a Catalunya

Jordi Prió
Bûche de Noël
RECEPTES DEL MÓN

Què es menja per Nadal a la resta del món: 10 plats que sorprenen

Jordi Prió
Pop amb chimichurri i escuma de xoriço   Batea   Rosa Molinero Trias
RESTAURANTS

Una neomarisqueria de bon producte a tocar de Plaça Catalunya

Rosa Molinero Trias
IMG 20251216 221001
MENÚ DEGUSTACIÓ

Un menú degustació a un preu de bojos al bell mig de Gràcia

Menja amb gust
3 croquetes taula per dos Portada
CUINA CATALANA

No ets català si això no saps cuinar: les croquetes de Nadal que no poden faltar al teu aperitiu

Oriol Foix
Trinxat
RECEPTES CATALANES

Així es prepara el trinxat de carn d'olla: la forma més exquisida de reaprofitar el menjar de Nadal

Jordi Prió
Mesa de Navidad
CURIOSITATS CULINÀRIES

L’ordre dels coberts i la vaixella que farà lluir la teva taula de Nadal com mai

Jordi Prió
Patata de aire
ALIMENTACIÓ SANA

La patata d'aire: el curiós fruit que té gust de cogombre, patata i pera

Jordi Prió
Comida picante
SOPARS NADALENCS

Les 7 pitjors coses que et poden posar en un sopar de Nadal

Jordi Prió
5.tast i música castell medieval2
GASTRONOMIA

Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història

Ofert per Fent País Experiències
Rotllets de pollastre farcits amb espàrrecs i guanciale acompanyats de patates aixafades / Foto: Albert Vilas
Carns Rotllets de pollastre farcits amb espàrrecs i guanciale acompanyats de patates aixafades Albert Vilas
Filet de porc Wellington
Carns Filet de porc a l'estil Wellington Albert Vilas
rostit nadal pollastre prunes pinyons pas000
Carns Rostit de Nadal: Pollastre amb prunes i pinyons Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència