• Segueix-nos a Discover
  • Adolfo Suárez
  • Llei lloguer temporada
  • Feijóo
  • Pesta porcina
  • Preu llum avui
  • Temps Catalunya
  • Ventilar la casa
  • Puigdemont
  • Estafa WhatsApp
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
CURIOSITATS CULINÀRIES

El tubercle que a Alemanya fan servir per fer licor i que a Espanya està prohibit cultivar

Jordi Prió
Restaurant suculent / Foto: Carlos Baglietto
La Gourmeteria

El millor restaurant del Raval, referent consolidat de l’alta cuina de barri

Víctor Antich
Esqueixada de bacallà, cepa cop de puny, mongeta verda i jalapeño   Arraval   Molinero Trias, R
RESTAURANTS

La sorpresa gastronòmica de l’any és en un restaurant de cuina catalana

Rosa Molinero Trias
Proteòlisi Xevi Miró portada Foto Raquel Sánchez
FORMATGES

Ni fondue ni microones: això és el que fa que els formatges siguin líquids

Xevi Miró
blanc mandarin oriental
RESTAURANTS

El restaurant del centre on gaudir d'un menú de migdia de luxe per un preu assequible

Orsolya Gazdagi
Pelota
RECEPTES CATALANES

El secret d'una àvia catalana per preparar les millors pilotes de brou del món

Jordi Prió
Organizar nevera
TRUCS CULINARIS

El mètode japonès per organitzar la nevera que evitarà que malgastis aliments

Jordi Prió
Polvorones
TRADICIONS NADALENQUES

Polvorons i mantecados: les diferències que gairebé ningú sabria explicar

Jordi Prió
Quinoa en cullera de fusta Foto Cedida
ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Què és el rejuvelac i per què els fermentistes no paren de parlar-ne

María Coca
5.tast i música castell medieval2
GASTRONOMIA

Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història

Ofert per Fent País Experiències
bacalla grandi colloni pas000
Peix i marisc Bacallà a la grandi colloni Albert Vilas
galtes porc rostides pas000
Carns Galtes de porc rostides Albert Vilas
filet gall dindi salsa llimona pas000
Carns Filet de gall dindi amb salsa de llimona Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència