• Segueix-nos a Discover
  • Portades
  • Amnistia
  • Jordi Amat
  • Generació Z
  • Estrenes Netflix
  • Preu llum avui
  • Temps Catalunya
  • Trump
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
CERVESA

Per què hauries de mullar el got abans de servir-te una cervesa

Jordi Prió
Carajillo
CURIOSITATS CULINÀRIES

Aquest és el curiós origen del cigaló i la diferència amb el 'cremaet'

Jordi Prió
Gastronomic 2025 Ferràn Adrià / foto: Carlos Baglietto
OPINIÓ

La llista dels 100 millors restaurants de Barcelona que no és la d’en Ferran Adrià

Rosa Molinero Trias
La Mesa del Chef restaurant Reversible. / Foto: Jordi Domènech
CUINA CATALANA

El restaurant de Barcelona que divulga els grans clàssics de la cuina catalana amb un menú especial

Oriol Foix
Casa Fiero / Foto: Carlos Baglietto
La Gourmeteria

El nou restaurant imprescindible de l’Eixample, on l’autenticitat coincideix amb el bon gust

Víctor Antich
Coca de rossinyols i botifarra de Calaf / Foto: Albert Vilas
MENÚS DE LA SETMANA

Menú setmanal per a la feina: 5 plats boníssims amb producte de temporada

Oriol Foix
Laura Serrano, vins Coneix la DO Empordà / Foto: Carlos Baglietto
DE VINS AMB LA LAURA

3 cellers fantàstics per conèixer un territori únic a Catalunya

Laura Serrano (@losvinosdelaura)
Hidromiel
BEGUDES

Què és la beguda hidromel i com es prepara

Jordi Prió
Sopa pelotas
RECEPTES CATALANES

Sopa torrada amb pilotetes: la recepta revelada per una àvia del Lluçanès

Jordi Prió
Restaurant Lo Ponts Foto Víctor Antich
RESTAURANTS

On menjar bé a la Noguera: els millors restaurants del Prepirineu català

Oriol Foix
panellets codonyat
Postres i dolços Panellets de codonyat Albert Vilas
Suquet de sípia amb gambes i escopinyes / Foto: Albert Vilas
Peix i marisc Suquet de sípia amb gambes i escopinyes Albert Vilas
girgoles planxa all julivert pas000
Tapes Gírgoles a la planxa amb all i julivert Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència