Eleccions Catalunya | DIRECTE
MotoGP
Puigdemont
ERC
Ballada Gegants Barcelona
Vídeo Hamàs
Rubén Wagensberg
Temps Catalunya
Biografia Puigdemont
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Recomanacions
Com es fa un pastís de poma? Les 5 receptes més fàcils i exquisides
Oriol Foix
Actualitat
Els 5 aliments que hauríem de deixar de menjar, segons un nutricionista
Oriol Foix
Restaurants
El restaurant del Clot on descobriràs l’autèntica cuina Nikkei
Carlos Uriarte
Entre fogons
Felipe Riccio: "Amb el meu menú, trasllado el client de Houston a Catalunya"
Alba Sunyer
Opinió
Plats històrics de la cuina catalana que hem expulsat sense solta ni volta
Ada Parellada
Recomanacions
Menú setmanal per a la feina: 5 plats de l'Ada Parellada per un cuinar en pocs minuts
Jordi Tubella
Actualitat
Com combinar el dolç i el salat a la cuina: 3 idees genials
Jordi Prió
Opinió
El restaurant de Barcelona que s’ha fet un nom entre gurmets a cop de cuina alegre i delirant
Víctor Antich
Al Mercat
Un puré de patata i dos ingredients sorpresa que el milloren: has de conèixer la recepta!
Diego Alías
Actualitat
Com descongelar el pa i que quedi com acabat de fer: una nutricionista comparteix el seu secret
Jordi Tubella
Galetes 'coco'
Carns
Fetge de xai amb ceba
Albert Vilas
Peix i marisc
Cananes estofades amb patates i ceba
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos