• Segueix-nos a Discover
  • El Gordo
  • Loteria de Nadal | DIRECTE
  • Comprovar Loteria de Nadal
  • Segon premi
  • Tercer premi
  • Atemptat Moscou
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Estrenes Netflix
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
LOTERIA
  • Llistat de tots els premis de la Loteria de Nadal 2025
  • La Gourmeteria
    TORRONS

    Des de quan mengem torró per Nadal?

    Marc Pons
    Galetes de Nadal recepta / Foto: Pexels
    Nadal

    7 galetes de Nadal, delícies populars d'arreu del món

    La Gourmeteria / Anna Tomàs
    Tiramisú de torró Ada Parellada portada Foto Raquel Sánchez
    CONSELL CULINARI

    Com fer tiramisú casolà de torró: el pas a pas de l'Ada Parellada

    Ada Parellada
    Gambes - Pexels
    GAMBES

    Pel bé de tots, has de deixar de menjar gambes: aquí en tens la raó

    Oriol Foix
    Tabla de quesos
    FORMATGES

    Com muntar la taula de formatges perfecta per a un sopar de Nadal

    Jordi Prió
    Comida de Navidad
    RECEPTES TRADICIONALS

    El flam salat que es posa al brou de Nadal: delicatessen inesperada

    Jordi Prió
    Llom de porc / Foto: Pexels
    OPINIÓ

    Safates d’embotits, llom rostit i bones llamineres: el menú ideal d’aquestes festes

    Ada Parellada
    Fish and chips
    HISTÒRIA GASTRONÒMICA

    Per què el 'fish and chips' britànic va ser clau en la Segona Guerra Mundial

    Jordi Prió
    Punto carne
    TRUCS CULINARIS

    Barbeta, llavis, nas: el truc de xef per controlar el punt de cocció de la carn

    Jordi Prió
    5.tast i música castell medieval2
    GASTRONOMIA

    Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història

    Ofert per Fent País Experiències
    escudella carn dolla pas000
    Sopes i brous Escudella i carn d'olla Albert Vilas
    filet porc reduccio pedro ximenez pas000
    Carns Filet de porc amb reducció de Pedro Ximénez Albert Vilas
    rostit nadal anec prunes pinyons pas000
    Carns Rostit de Nadal: Ànec amb prunes i pinyons Albert Vilas
    Receptes
    Receptes
    Ingredients
    Ingredients
    Vídeos
    Vídeos
    Logo El Nacional
    • Qui som
    • Què fem
    • On som

    • Publicitat
    • Escriu-nos
    • Termes i condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Política de cookies
    • Administrar servei Utiq
    Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència