• Segueix-nos a Discover
  • Carlos Mazón
  • Turull
  • Preu llum avui
  • Forest City
  • Albert Castells
  • Poble Girona
  • Temps Catalunya
  • Estrenes Netflix
  • Signe zodíac misteriós
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
SALSES

Com fer salsa hoisin a casa en pocs minuts

Jordi Prió
Postres Pijama
MENÚS DE LA SETMANA

Menú setmanal per a la feina: 5 postres tradicionals que has de conèixer

Oriol Foix
Interior del Bar Bodega Costa Brava / Foto: Rosa Molinero Trias
RESTAURANTS

La bodega de Gràcia amb uns mar i muntanya extraordinaris

Rosa Molinero Trias
Restaurant, menjador, estovalles, coberts / Foto: Jordi Tubella
OPINIÓ

Una carta d'amor i de comiat al periodisme gastronòmic

Jordi Tubella
Huevo frito
TRUCS CULINARIS

El truc del vinagre a la paella per fregir ous: per què funciona

Jordi Prió
ratatouille cuina restaurant
La Gourmeteria

Aixecar-se de la taula i sortir cames ajudeu-me del restaurant: cucs, paneroles i ratolins

Víctor Antich
Entrevista Gerard Bellver, restaurant Jiribilla / FOTO: CARLOS BAGLIETTO
ENTREVISTA

Gerard Bellver: "No podem perdre la tradició si volem que la cuina catalana sigui un referent mundial"

Jordi Tubella
Castañas
RECEPTES TRADICIONALS

És època de pa de pobres: com preparar-lo amb aquest ingredient típic de tardor

Jordi Prió
Laura Serrano, vins Maridatge per la Castanyada / Foto: Carlos Baglietto
DE VINS AMB LA LAURA

Un maridatge terroríficament deliciós: els millors vins per a la Castanyada

Laura Serrano (@losvinosdelaura)
Vajilla de colores
CURIOSITATS CULINÀRIES

Per què hauries de servir el menjar en plats blancs, segons la psicologia

Jordi Prió
Trinxat de la Cerdenya- Plats catalans
Verdures Trinxat de la Cerdanya Òscar Manresa
canelons bolets beixamel tomaquet pas000
Pasta Canelons de bolets amb beixamel de tomàquet Albert Vilas
mini tartaletes trufa pas000
Postres i dolços Mini-tartaletes de trufa Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència