Segueix-nos a Discover
Les portades
Somalilàndia
Temporal Nova York
Premiats Gordo Lleó
Temps Catalunya
EUA Groenlàndia
Forbes USA
Carlemany
Truc patates fregides
Preu de la llum avui
Edifici modernista Catalunya
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
CONSELL CULINARI
Com fer garrinet correctament a casa: el pas a pas de l'Ada Parellada
Ada Parellada
TRUCS CULINARIS
El truc per fer les millors patates fregides del món
Jordi Prió
OPINIÓ
Què fa gran un bar?
Rosa Molinero Trias
CAP D'ANY
Les 7 alternatives al raïm per celebrar Cap d'Any
María Coca
DE VINS AMB LA LAURA
Vins per celebrar Cap d'Any: tirem la casa per la finestra amb aquestes ampolles
Laura Serrano (@losvinosdelaura)
TRUCS CULINARIS
La manera correcta de reescalfar els plats de carn de Nadal sense que s'assequin
Jordi Prió
CAP D'ANY
3 idees originals per fer un pica-pica de Cap d'Any gens convencional
Jordi Prió
DOLÇOS
El sabor umami del miso blanc: per què cada cop més xefs l'utilitzen en rebosteria
Jordi Prió
RECEPTES
Què fer amb tot el pa dur dels àpats de Nadal: idees d'aprofitament
Jordi Prió
GASTRONOMIA
Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història
Ofert per Fent País Experiències
Peix i marisc
Sarsuela de peix i marisc amb suquet
Albert Vilas
Carns
Espatlla de corder
Albert Vilas
Postres i dolços
Trufa cuita
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos