Gastronomia

Un Floquet de Neu, si us plau
LA GOURMETERIA Un Floquet de Neu, si us plau Joan Carbó Solé
Crema catalana amb gingebre
LA GOURMETERIA Crema catalana amb gingebre Joan Carbó Solé
Coca del Solsonès
LA GOURMETERIA Coca del Solsonès Joan Carbó Solé
Coca del Delta
LA GOURMETERIA Coca del Delta Joan Carbó Solé
La vida és com una coca de recapte
LA GOURMETERIA La vida és com una coca de recapte Joan Carbó Solé
Una vinya zen al cor del país
LA GOURMETERIA Una vinya zen al cor del país Joan Carbó Solé
RECEPTA | Gelat exprés de cireres
La Gourmeteria RECEPTA | Gelat exprés de cireres Joan Carbó Solé
Magret de primavera
La Gourmeteria Magret de primavera Joan Carbó Solé
RECEPTA | Biquini de cireres
La Gourmeteria RECEPTA | Biquini de cireres Joan Carbó Solé
El millor bar de Catalunya
La Gourmeteria El millor bar de Catalunya Joan Carbó Solé
3 vins ideals per al Dia de la Mare
el celler d'el nacional 3 vins ideals per al Dia de la Mare El Nacional
Pastís de formatge
LA GOURMETERIA Pastís de formatge Joan Carbó Solé
Ous a la ranxera
LA GOURMETERIA Ous a la ranxera Joan Carbó Solé
Albergínies amb mel i mató
LA GOURMETERIA Albergínies amb mel i mató Joan Carbó Solé
El gran llibre del mel i mató
LA GOURMETERIA El gran llibre del mel i mató Joan Carbó Solé
Prepara't per als formatges més bonics del món
La gourmeteria Prepara't per als formatges més bonics del món Joan Carbó Solé
3 vins econòmics per gaudir d'una barbacoa amb glamour
el celler d'el nacional 3 vins econòmics per gaudir d'una barbacoa amb glamour El Nacional
Roses de Sant Jordi
LA GOURMETERIA Roses de Sant Jordi Joan Carbó Solé
Capipota
LA GOURMETERIA Capipota Joan Carbó Solé
Cebiche de nespres
LA GOURMETERIA Cebiche de nespres Joan Carbó Solé
Sant Jordi, un festí d’àcid hialurònic
LA GOURMETERIA Sant Jordi, un festí d’àcid hialurònic Joan Carbó Solé
Un ram de roses per a Colom
LA GOURMETERIA Un ram de roses per a Colom Joan Carbó Solé
Sucamulla: vi ranci amb galetes de mantega
LA GOURMETERIA Sucamulla: vi ranci amb galetes de mantega Joan Carbó Solé
Botifarra esparracada amb pèsols
LA GOURMETERIA Botifarra esparracada amb pèsols Joan Carbó Solé
Carpaccio amb pèsols
LA GOURMETERIA Carpaccio amb pèsols Joan Carbó Solé
Mort digna del porró
LA GOURMETERIA Mort digna del porró Joan Carbó Solé
3 vins econòmics per gaudir d'una barbacoa amb glamour
el celler d'el nacional 3 vins econòmics per gaudir d'una barbacoa amb glamour El Nacional
Encenalls d'ensaïmada
LA GOURMETERIA Encenalls d'ensaïmada Joan Carbó Solé
Hamburguesa de senglar
LA GOURMETERIA Hamburguesa de senglar Joan Carbó Solé
Amanida de cap de senglar
LA GOURMETERIA Amanida de cap de senglar Joan Carbó Solé
La República del Senglar
LA GOURMETERIA La República del Senglar Joan Carbó Solé
Gin de paratge
LA GOURMETERIA Gin de paratge Joan Carbó Solé
Macedònia de flors
LA GOURMETERIA Macedònia de flors Joan Carbó Solé
Truita de gambes amb suc
LA GOURMETERIA Truita de gambes amb suc Joan Carbó Solé
Gambes amb gambes
LA GOURMETERIA Gambes amb gambes Joan Carbó Solé
La gamba que no xarrupava el Cèsar
LA GOURMETERIA La gamba que no xarrupava el Cèsar Joan Carbó Solé
Salvem el burro català
LA GOURMETERIA Salvem el burro català Joan Carbó Solé
Penedès vs Rioja: duel a cegues de vins negres joves
el celler d'el nacional Penedès vs Rioja: duel a cegues de vins negres joves El Nacional
Maduixes borratxes
LA GOURMETERIA Maduixes borratxes Joan Carbó Solé
Truita d'espàrrecs amb cansalada viada
LA GOURMETERIA Truita d'espàrrecs amb cansalada viada Joan Carbó Solé
Crema d'espàrrecs amb cloïsses
LA GOURMETERIA Crema d'espàrrecs amb cloïsses Joan Carbó Solé
L'esparreguera la sang altera
LA GOURMETERIA L'esparreguera la sang altera Joan Carbó Solé
L'autèntic vi de batalla
La Gourmeteria L'autèntic vi de batalla Joan Carbó Solé