Gastronomia

La dona que va canviar el paradís
La Gourmeteria La dona que va canviar el paradís Joan Carbó Solé
El tresor perdut de Tavertet
LA GOURMETERIA El tresor perdut de Tavertet Joan Carbó Solé
El vi més remot del País Valencià
el celler d'elnacional El vi més remot del País Valencià Pep Antoni Roig i Meritxell Falgueras
Autèntiques patates esclafades amb fredolics
LA GOURMETERIA Autèntiques patates esclafades amb fredolics Joan Carbó Solé
El vi que faria Wagner si anés a collir bolets al Priorat
El celler d'ElNacional El vi que faria Wagner si anés a collir bolets al Priorat Pep Antoni Roig i Meritxell Falgueras
Rovellons de tota mena amb bocinets de xai
LA GOURMETERIA Rovellons de tota mena amb bocinets de xai Joan Carbó Solé
Arriba la meditació boletaire
LA GOURMETERIA Arriba la meditació boletaire Joan Carbó Solé
Torna la ganiveta de pa catalana
LA GOURMETERIA Torna la ganiveta de pa catalana Joan Carbó Solé
Digue'm un cava de categoria i el dinar de diumenge serà un tresor
El celler d'ElNacional Digue'm un cava de categoria i el dinar de diumenge serà un tresor Pep Antoni Roig i Meritxell Falgueras
Com convertir-se en un expert boletaire
LA GOURMETERIA Com convertir-se en un expert boletaire Joan Carbó Solé
Digue'm un bon vi rosat per menys de 7€ i el capvespre serà més dolç
El celler d'ElNacional Digue'm un bon vi rosat per menys de 7€ i el capvespre serà més dolç Pep Antoni Roig i Meritxell Falgueras
Moscatell amb moscatell
LA GOURMETERIA Moscatell amb moscatell Joan Carbó Solé
El frau més gran de la història
La Gourmeteria El frau més gran de la història Joan Carbó Solé
Plàtan mascle amb mantega i nata
La Gourmeteria Plàtan mascle amb mantega i nata Joan Carbó Solé
Pizza exprés de plàtan mascle
La Gourmeteria Pizza exprés de plàtan mascle Joan Carbó Solé
Xips de plàtan mascle
La Gourmeteria Xips de plàtan mascle Joan Carbó Solé
La xocolata ja no és el que era (afortunadament)
LA GOURMETERIA La xocolata ja no és el que era (afortunadament) Joan Carbó Solé
El plàtan de Macondo
LA GOURMETERIA El plàtan de Macondo Joan Carbó Solé
Recuit de cabra amb crumbled de nous i festucs
LA GOURMETERIA Recuit de cabra amb crumbled de nous i festucs Joan Carbó Solé
Fer país fent formatge
La Gourmeteria Fer país fent formatge Joan Carbó Solé
Fer de pastor és fàcil si saps com
La Gourmeteria Fer de pastor és fàcil si saps com Joan Carbó Solé
Ca l'Amador: la muntanya al plat
restaurants Ca l'Amador: la muntanya al plat Víctor Antich
L’eterna condemna de la costa catalana
La Gourmeteria L’eterna condemna de la costa catalana Joan Carbó Solé
Cuinar-se és estimar-se i la resta són punyetes
La Gourmeteria Cuinar-se és estimar-se i la resta són punyetes Joan Carbó Solé
El capipota més famós de Barcelona
Nutrició El capipota més famós de Barcelona Guillem Maneja Juvanteny
Granissat de meló, llima i bitxos jalapeños
La Gourmeteria Granissat de meló, llima i bitxos jalapeños Joan Carbó Solé
Albergínies a l'estil Sichuan
La Gourmeteria Albergínies a l'estil Sichuan Joan Carbó Solé