• Segueix-nos a Discover
  • Paraula 2025 català
  • F1 Barcelona
  • Cerdán
  • Errejón
  • Macrodesallotjament Badalona
  • Trump
  • Fill Rob Reiner
  • Ana Obregón
  • Preu de la llum avui
  • Temps Catalunya
  • Loteria
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
DOLÇOS

Panettone o pandoro: en què es diferencien realment

Jordi Prió
Quinoa en cullera de fusta Foto Cedida
ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Què és el rejuvelac i per què els fermentistes no paren de parlar-ne

María Coca
Restaurant suculent / Foto: Carlos Baglietto
La Gourmeteria

El millor restaurant del Raval, referent consolidat de l’alta cuina de barri

Víctor Antich
Pelota
RECEPTES CATALANES

El secret d'una àvia catalana per preparar les millors pilotes de brou del món

Jordi Prió
Hotel Restaurant Arturo portada. / Foto: Esmorzarsdeforquilla.cat
ESMORZAR DE FORQUILLA

El petit poble del Pallars que amaga l'esmorzar de forquilla més espectacular de la comarca

Esmorzarsdeforquilla.cat
Cervesa Refu portada Foto Refu
CERVESA

La cerveseria artesana i independent que fa la millor birra de la Vall d’Aran

Oriol Foix
ALBERT ADRIÀ RESTAURANT ENIGMA / Foto: Montse Giralt
ENTREVISTA

Albert Adrià: "Intento treballar per omplir Enigma cada dia, és la màxima distinció que pots rebre"

Víctor Antich
Tubérculos
CURIOSITATS CULINÀRIES

El tubercle que a Alemanya fan servir per fer licor i que a Espanya està prohibit cultivar

Jordi Prió
Cava
BEGUDES CATALANES

Per què el cava català no té res a veure amb el xampany o el prosecco

Jordi Prió
5.tast i música castell medieval2
GASTRONOMIA

Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història

Ofert per Fent País Experiències
Canelons freds de salmó fumat amb gamba salada, formatge i anxoves / Foto: Albert Vilas
Aperitius Canelons freds de salmó fumat amb gamba salada, formatge i anxoves Albert Vilas
Carpaccio de vedella / Foto: Albert Vilas
Carns Carpaccio de vedella Albert Vilas
Cloïsses amb all / Foto: Albert Vilas
Peix i marisc Cloïsses amb all Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència