• Segueix-nos a Discover
  • Les portades
  • Somalilàndia
  • Temporal Nova York
  • Premiats Gordo Lleó
  • Temps Catalunya
  • EUA Groenlàndia
  • Forbes USA
  • Carlemany
  • Truc patates fregides
  • Preu de la llum avui
  • Edifici modernista Catalunya
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
CONSELL CULINARI

Com fer garrinet correctament a casa: el pas a pas de l'Ada Parellada

Ada Parellada
Patatas fritas
TRUCS CULINARIS

El truc per fer les millors patates fregides del món

Jordi Prió
Bar Iberia / FOTO: CARLOS BAGLIETTO
OPINIÓ

Què fa gran un bar?

Rosa Molinero Trias
Raïm cap d'Any
CAP D'ANY

Les 7 alternatives al raïm per celebrar Cap d'Any

María Coca
Laura Serrano, vins Vins per Cap d’Any / Foto: Carlos Baglietto
DE VINS AMB LA LAURA

Vins per celebrar Cap d'Any: tirem la casa per la finestra amb aquestes ampolles

Laura Serrano (@losvinosdelaura)
Carne asada
TRUCS CULINARIS

La manera correcta de reescalfar els plats de carn de Nadal sense que s'assequin

Jordi Prió
Cena Navidad
CAP D'ANY

3 idees originals per fer un pica-pica de Cap d'Any gens convencional

Jordi Prió
Miso ingredientes
DOLÇOS

El sabor umami del miso blanc: per què cada cop més xefs l'utilitzen en rebosteria

Jordi Prió
Pan duro recetas
RECEPTES

Què fer amb tot el pa dur dels àpats de Nadal: idees d'aprofitament

Jordi Prió
5.tast i música castell medieval2
GASTRONOMIA

Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història

Ofert per Fent País Experiències
Sarsuela de peix i marisc amb suquet / Foto: Albert Vilas
Peix i marisc Sarsuela de peix i marisc amb suquet Albert Vilas
espatlla corder pas000
Carns Espatlla de corder Albert Vilas
trufa cuita pas000
Postres i dolços Trufa cuita Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència