• Segueix-nos a Discover
  • Portades
  • Rob Reiner
  • Abusos patrimonials
  • Bitllets bonics
  • José Antonio Kast
  • Loteria de Nadal
  • Roomba s'enfonsa
  • Temps Catalunya
  • Preu de la llum avui
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
RESTAURANTS

Receptes clàssiques amb tocs moderns conquisten els paladars en aquest restaurant de Sant Cugat

Orsolya Gazdagi
Encasadas
RECEPTES CATALANES

Encasades: la recepta de les postres tradicionals barcelonines que va menjar Albert Einstein

Jordi Prió
Ada Parellada 3 torrons per Nadal Portada Foto Raquel Sánchez
CONSELL CULINARI

3 tipus de torrons deliciosos que pots fer a casa: el pas a pas de l'Ada Parellada

Ada Parellada
Croquetes de cecina de León del restaurant Tinku Foto Roger Alsina
RESTAURANTS

El restaurant de Vielha amb unes tapes úniques on gaudir d'un sopar informal deliciós

Oriol Foix
ALBERT ADRIÀ RESTAURANT ENIGMA / Foto: Montse Giralt
ENTREVISTA

Albert Adrià: "Intento treballar per omplir Enigma cada dia, és la màxima distinció que pots rebre"

Víctor Antich
Laura Serrano, vins Enoturisme al Pla de Bages. / Foto: Carlos Baglietto
DE VINS AMB LA LAURA

Coneix la DO de la Catalunya Central: paisatges increïbles i vins insòlits

Laura Serrano (@losvinosdelaura)
Restaurant Els Tinars Portada Foto Cedida
RESTAURANTS

El restaurant de Llagostera per entendre què és la cuina catalana

Rosa Molinero Trias
Pizza canapé
PIZZES

Pizza estil canapè: la recepta inesperada de Nadal per conquerir grans i petits

Jordi Prió
Sopa de judías secas
RECEPTES CATALANES

Sopa del suc de les mongetes seques: la recepta antiga catalana que pocs coneixen

Jordi Prió
5.tast i música castell medieval2
GASTRONOMIA

Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història

Ofert per Fent País Experiències
IMG 7092
Carns Conill amb naps i peres Albert Vilas
Sarsuela amb llagosta / Foto: Albert Vilas
Peix i marisc Sarsuela amb llagosta Albert Vilas
IMG 4305
Peix i marisc Vaset de pop amb trumfada Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència