• Segueix-nos a Discover
  • Oriol Bartomeus
  • Batudes senglars
  • PNB
  • Vicky Álvarez
  • Inundacions sud-est asiàtic
  • Cervantes Austràlia
  • Arbre Nadal
  • Temps Catalunya
  • Preu de la llum avui
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
RESTAURANTS

El lloc idoni per fer un vi abans de sortir de festa al Poble-Sec

Rosa Molinero Trias
Entrevista Enric Buendia, xef restaurant Kamimaze / Foto: Carlos Baglietto
ENTREVISTA

Enric Buendia: "Estem molt contents amb l'estrella Michelin, però cal seguir tocant de peus a terra"

Oriol Foix
Ada Parellada beixamel portada Foto Raquel Sánchez
CONSELL CULINARI

Com fer una bona beixamel casolana: el pas a pas de l'Ada Parellada

Ada Parellada
Pimienta rosa
ESPECIES

Sabies que el pebre rosa en realitat no és un pebre?

Jordi Prió
portada
La Gourmeteria

El restaurant de Gràcia que acaba de guanyar un Bib Gourmand: menjar excepcional a un preu atractiu

Víctor Antich
Barbacoa
TRUCS CULINARIS

El truc de les àvies per encendre les barbacoes sense pastilles: no falla

Jordi Prió
Paella de cranc blau del restaurant Cadaqués amb arròs de l'Illa de Buda
MENÚS DE LA SETMANA

Menú setmanal per a la feina: plats deliciosos i suculents

Oriol Foix
Guaba o guama
CURIOSITATS CULINÀRIES

La fruita que sembla una beina i que té gust de cotó de sucre

Jordi Prió
Pa de fetge
RECEPTES CATALANES

Com es fa el pa de fetge: recepta magistral

Jordi Prió
Caldo a la nevera / Foto: Pixabay
TRUCS CULINARIS

Evita que es faci malbé el brou de l'escudella amb aquest truc

Jordi Prió
Pa de pessic marmolejat 02
Postres i dolços Pa de pessic marbrejat
truita descamarlans menta pas000
Truites Truita d'escamarlans i menta Albert Vilas
IMG 7766
Tapes Aperitiu de crostes amb amanida de llagostins Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència