Boston és famós pel paper clau que va exercir en la Revolució Americana, pels seus equips d'esport professional (Celtics, Red Sox, Patriots...), a més d'allotjar moltes universitats molt prestigioses com Harvard, MIT o Tufts, per nomenar algunes.

🗺️ Estocolm, bellesa escandinava

🏰 Angulema, còmics, cotxes i edat mitjana

És una ciutat que convida a explorar-la a peu, perquè si bé és molt coneguda, no és tan gran com podria un imaginar-se.

Museu de la Boston Tea Party

Aquest museu flotant es compon d'exhibicions interactives d'alta tecnologia, vaixells de te restaurats, documentals sobre aquest famós esdeveniment que va fer saltar l'espurna de l'enfrontament entre els colons i els britànics i actors experts que recreen com va succeir tot.

Biblioteca i Museu Presidencial John F. Kennedy

Dedicat a la vida tràgicament breu de John F. Kennedy, aquest museu i biblioteca representa el lideratge i el llegat del famós mandatari, al mateix temps que il·lustra la naturalesa de l'oficina d'un president.

El bonic edifici ofereix una vista meravellosa del perfil urbà de la ciutat, així com un passeig a l'aire lliure al llarg de la badia de Dorchester.

El museu és ple d'artefactes fascinants, fotos i vídeos que també inclouen elements interessants, com diversos vestits de la seva esposa Jackie.

Recorregut per Fenway Park

Fenway Park és la casa dels famosos Red Sox de Boston. És l'estadi de beisbol més antic en la història de les Grans Lligues i, encara que és relativament petit i només té capacitat per a 40.000 espectadors, ha estat escenari de moltíssims esdeveniments esportius, musicals, polítics i religiosos.

Fenway ha estat seu de les Sèries Mundials deu vegades des de la seva temporada inaugural el 1912. Recorre l'estadi, el vestidor dels visitants, la sala de premsa i els seients sobre el "Monstre Verd", sobrenom de la impressionant paret del jardí esquerre del camp.

Beacon Hill

Beacon Hill és un veïnat de cases adossades d'estil federal i no només és una part històrica de Boston, sinó també una de les àrees boniques per viure. Val la pena fer un tomb per la zona per contemplar les seves voreres de maó i els seus carrers estrets amb els seus fanals bellament decorats.

Cases de Beacon Hill / Unsplash
Cases de Beacon Hill / Unsplash

Quincy Market

Un dels llocs favorits de Boston, Quincy Market, està ubicat en una àrea històrica construïda el 1824 i anomenada en memòria de l'alcalde Josiah Quincy, que va organitzar la seva construcció sense endeutar-se ni utilitzar impostos dels ciutadans.

El mercat acolorit i sempre animat es compon de llocs interessants, llocs en els quals comprar els records de Boston i un fabulós saló de dinars que té tants articles culinaris deliciosos que ofereix moltes opcions per elegir.

A més, per a tots els fans de Cheers, també es pot visitar una rèplica del famós bar.

Harvard

A uns quants quilòmetres del centre de Boston, la universitat més antiga dels Estats Units està atapeïda d'història, com es pot comprovar en fites com Johnston Gate i Memorial Hall.

Un lloc fascinant, en el qual pots barrejar-te amb l'anada i la tornada dels estudiants entre edificis de molta solera i un ambient d'universitat britànica que val la pena recórrer.

La casa de Paul Revere

No només va ser la casa colonial original del famós patriota nord-americà Paul Revere durant l'època de la Revolució Americana, sinó que també és la casa més antiga de Boston, construïda al voltant de 1680.

Ara convertida en museu, aquesta casa de tres pisos té un interior ben conservat en el que et sentiràs com si estigués vivint una part de la història dels inicis dels EUA.

Passeig del port de Boston

Donat el caprici de gaudir d'un passeig al llarg del port seguint el Waterfront Trail que passa al llarg de la vora de molls, platges i costes.

Descobriràs algunes àrees molt pintoresques mentre recorres les diferents atraccions de la ciutat i gaudeixes alhora de l'aire fresc. Si et canses, sempre pots agafar un taxi aquàtic.

Institut de Tecnologia de Massachusetts

Una de les millors universitats del món, el MIT, és reconeguda per la seva investigació d'avantguarda; els seus estudiants i professors van constantment més enllà dels límits del que és possible.

Fer un recorregut pel seu extens campus és molt recomanable, passant per les seves cavernoses biblioteques i l'espectacular Gran Cúpula.

Amb alumnes tan famosos com l'astronauta Buzz Aldrin i el polític Kofi Annan, el MIT és un lloc impressionant per visitar. Sortiràs del recorregut sorprès per l'ambient de creativitat que envolta el campus.