Xavi Hernández és un home que sempre parla clar, és sincer i va de cara. L'excapità del Barça ha reconegut en una xerrada via telemàtica amb Samuel Eto'o que encara necessita més experiència per ser entrenador del Barça, però desacredita Éric Abidal després que assegurés que no li va oferir el lloc d'Ernesto Valverde.

"Al gener no es va donar el moment, vaig tenir converses amb Abidal i Grau i una proposta important, però no era el moment", diu. Així doncs, clara bofetada a Abidal, que el passat mes de febrer va acusar Xavi de mentider, i ara el de Terrassa li torna el cop.

Però la conversa també ha anat en el sentit més professional, assegurant que "necessito una mica més d'experiència, entrenar el Barça és el meu somni, m'agradaria algun dia, això ho he dit moltes vegades". I ha assegurat que li agradaria arribar abans que Leo Messi es retirés, ja que poder compartir equip novament amb ell "seria un plus".

Xavi Hernandez Al Sadd Mundial de Clubs EFE

EFE

Seguint amb Messi, l'actual tècnic de l'Al-Sadd del Qatar, ha assegurat que "encara li queden cinc o set anys molt bons, es cuida molt i podrà seguir fins als 37, 38 o 39. El Mundial de Qatar el jugarà segur", ha afegit. I també ha insistit en alimentar un dels debats futbolístics dels últims anys a can Barça: "No hi ha dubte que Neymar està entre els tres o cinc millors de món. He compartit equip amb ell i té un caràcter positiu, sumaria molt al Barça, seria un fitxatge extraordinari per marcar diferències".